Hatipoğlundan Nisaya Uyarı Geldi! Nisa'nın Eski Aşkı Tekrar Gündem Oldu! Barış'lı Paylaşım...

Survivor adasındaki performansı kadar aşklarıyla da gündemden düşmeyen Nisa Bölükbaşı yine konuşmaların hedefindeydi. Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabından Nisa'yı iğneleyici bir paylaşımda bulundu. Sürekli olarak dilinden düşürmediğini Nisa için bakın neler dedi?

Hatipoğlundan Nisaya Uyarı Geldi! Nisa'nın Eski Aşkı Tekrar Gündem Oldu! Barış'lı Paylaşım...

Survivor All Star yarışmasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Finale yaklaştıkça heyecan ada yaşantısına da yansıyor. Öte yandan adada konuşulan popüler isimlerden olan Nisa Bölükbaşı performansı dışında aşk hayatı ile de büyük bir ilgi topluyor. Sosyal medyada büyük bir fan kitlesi bulunan Bölükbaşı geçmiş ilişkileri ile anılmaya devam ediyor. Son olarak adada Ogeday Girişken ile olan aşkı ortaya çıkmıştı. Ogeday'ın adadan ayrılışı onu gözyaşlarına boğmuştu.

Nisa'nın Aşkları Gündemden Düşmüyor!

Nisa Bölükbaşı ilk olarak 2020 yılında platonik olarak kendisine aşık olan Sercan Yıldırım ile olaylı bir seneyi atlatmıştı. Ardından Barış Murat Yağcı ile olan ilişkisi duyuldu. Herkes bu ilişkiyi çok garipsemişti ancak en fazla 6 ay sürebildi. Son olarak adı Ogeday Girişken ile anıldı. Survivor'ın kritiğinin yapıldığı Panorama programında yine hedefte Nisa bulunuyordu. Performansı kadar aşk hayatının da sürekli dillendirildiği ve yorumlandığı programda sunuculuk yapan Hakan Hatipoğlundan ilginç bir yorum geldi.

Tweet ile Geçmişe Gönderme!

Hatipoğlundan Nisaya Uyarı Geldi! Nisa'nın Eski Aşkı Tekrar Gündem Oldu! Barış'lı Paylaşım... - Resim : 1

Geçtiğimiz akşam Survivor yarışmasının kameralara yansıyan dokunulmazlık oyunu sırasında Nisan'ın hareketleri yine ilgi çekti. İlk turda oyundan elenen Nisa parkurun yakınlarında kumun üzerine uzanarak bir şeyler çizmeye başladı. Bu kareleri hedef alan Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. O paylaşımda: "Barış sen bu Survivor'a niçin geldin" yazıyordu. Pek çok kişi bu sözün ne anlama geldiğini anlayamazken 2020 sezonunu hatırlayanlar hemen fark etmişti.

"Survivor'a Niye Geldin?"

2020 Survivor yarışmasında Nisa ve Barış Murat Yağcı yarışmadaydı. Barış köşede oturmuş beklerken Nisa yanına gelmişti. O karelerde Nisa Barış'a dönerek: "Bir şey sorabilir miyim? Survivor'a niye geldin?" demişti. Bunu sormasındaki sebep de Barış'ın o dönem düşük performans sergilemesi ve tek başına yalnız bir şekilde oturuyor olmasaydı.

Hatipoğlundan Nisaya Uyarı!

Bu sözleri unutmamış olan Hakan Hatipoğlu Twitter hesabı üzerinden Nisa'nın o dönemlerde Barış'a yönelik sarf ettiği sözlerin aynısını Twitter hesabı üzerinden fark ettirmeden kendisi Nisa için kullandı. Bu demek oluyor ki Hakan Hatipoğlu Nisa'ya; "Madem asıl performansını yitiriyorsun Survivor'a niye geldin?" demek istemişti. Bu Hakan'ın Nisa'yı adada yalnız ve tek başına görmeye başlamış olduğunun bir işaretiydi.