Hatay'da bir deprem daha meydana geldi!

Hatay'ın Defne ilçesinde sabah 18.53 saatlerinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem meydana geldi.

Hatay'da bir deprem daha meydana geldi!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremden çevre 10 il etkilenirken bu illerden birisi de yıkımın meydana geldiği Hatay olmuştu. Hatay'da büyük bir yıkım meydana gelirken hafta başı iki kez sallanan Hatay'da bir deprem daha meydana geldi. 

Hatay'ın Defne ilçesinde sabah 18.53 saatlerinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Hatay'da hafta başında 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki deprem daha meydana gelirken 5 büyüklüğündeki deprem Hatay'da vatandaşların yeniden deprem korkusu ve paniği yaşamasına neden oldu. 

HATAY DEPREM SON DAKİKA

6 şubat  sabah saatlerinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem çevre 10 ilin derinden sarsılmasına neden olurken sarsıntı büyük bir yıkımı da beraberinde getirdi. Kahramanmaraş başta olmak üzere çevre 10 ilin yıkımına neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem Hatay'da oldukça büyük bir hasarın meydana gelmesine neden olurken 5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. 

Hatay'da hafta başından bu yana devam eden depremlerle ilgili açıklamada bulunan Hatay valisi Rahmi Doğan "Deprem nedeniyle birkaç hasarlı binanın yıkılması dışında önemli bir durum yok. İlk belirlemelere göre herhangi bir yaralanma ya da enkaz altında kalma durumu da söz konusu değil." dedi.

HATAY DEPREM SON DURUM

Hatay'da bir deprem daha meydana geldi! - Resim : 1

Hatay'da meydana gelen son depremde can kaybı olmazken hafta başı meydana gelen depremde 6 kişi hayatını kaybetmiş ve 294 kişi de yaralanmıştı.

Etiketler: hatay