Harcadıkça Kazandıran Market Alışverişi Desteği Geldi! 350 TL ve Üzeri Alışverişler için 35 TL!

Yapı Kredi Bankası İste Gelsin firması ile ortaklaşa kampanyasını başlatıyor. İste Gelsin platformu üzerinden yapılacak market alışverişleri TL kazandıracak. Ayrıntılar haberimizde…

Harcadıkça Kazandıran Market Alışverişi Desteği Geldi! 350 TL ve Üzeri Alışverişler için 35 TL!

Yapı Kredi'nin yeni kampanyası harcadıkça kazandıracak. Market alışverişi sonrasında 35 TL değerinde Worldpuan anında hesaba tanımlanacak. Belirli tarihler arasında yapılacak 350 TL ve üzeri alışverişe TL kazanımları Worldpuan olarak hesaba yatırılıyor.

Yapı Kredi Online Platforma Özel Kredisi

Yapı Kredi Worldcard’a özel sunulan kampanyadan yararlanmak isteyenler tek seferde alışveriş miktarını gerçekleştirmelidir. Online platform üzerinden yapılacak alışverişler değerlendirmeye alınmayacaktır. istegelsin.com sitesi ya da uygulaması üzerinden yapılan alışveriş ile 35 TL kazanç sağlanacak. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi gerekecek.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Yapı Kredi'nin Worldcard'a özel sunduğu kampanya 14 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin Yapı Kredi bireysel kredi kartı, TL kartı ya da sanal kart üzerinden harcama yapması gerekecek. Kampanya dahilinde puan kullanımları ve alışveriş sonrası iade işlemleri değerlendirilmeyecek. Kampanya kapsamında her müşteri en fazla 35 TL değerinde post puan kazanabilecek.

Kazanılan Puanlar Hesaba Ne Zaman Tanımlanır?

Harcadıkça Kazandıran Market Alışverişi Desteği Geldi! 350 TL ve Üzeri Alışverişler için 35 TL! - Resim : 1

Yapı Kredi'nin sunduğu kampanyanın detayları da belli oldu. World Mobile uygulaması üzerinden katılım sağlanabilecek. 14 Temmuz tarihine kadar yapılacak alışverişlerden 21 Temmuz tarihinde kazanılan puanlar hesaba tanımlanacak. Hesaba tanımlanan puanları kullanabilmek için son tarih 20 Ağustos olarak belirlendi.

Kampanyaya Katılım Detayları

Yapı Kredi World mobil uygulaması cep telefonu indirildikten sonra kampanya bulunarak “hemen katıl” butonuna tıklanmalıdır. Kampanyaya katılım sağladıktan sonra gerekli şartları yerine getirmek gerekiyor. Harcamalar katılım sağlandıktan sonra yapılmalıdır. Kazanılan puanların yüklemeleri asıl karta yapılır. Yapı Kredi kampanyayı talep ettiğinde durdurma ya da kampanya üzerinde değişiklik yapma yetkisini kendinde saklı tutar.

World üye iş yerleri üzerinden sağlanmalıdır. Yapı Kredi Bankasına ait POS sistemi aracılığı ile işlemlerin tamamlanması zorunludur.