Hande Yener’den İlginç “Kilo” Tespiti: Demek Herkes Ayrılmış da Gelmiş…

Türk pop dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan ve sahne kıyafetleriyle her dönem adından söz ettirmeyi başaran Hande Yener, yaptığı kilo tespiti ile herkesi şaşkına çevirdi. Hande Yener’i konserde dinlemeye gelenler, Yener’in tespiti karşısında dondu kaldı…

Hande Yener’den İlginç “Kilo” Tespiti: Demek Herkes Ayrılmış da Gelmiş…

49 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı Hande Yener, bir dönem Türk pop müziğine yön veren başarılı isimler arasına adını yazdırmayı başardı. Türkiye’de etkin kariyerini 90’lı yıllardan bu yana sürdüren ve 2000’li yılların başlarında dile getirdiği şarkılarla ve piyasaya sürdüğü albümlerle çok geniş kitlelere ulaşan Hande Yener, öte yandan özel hayatı ve aşk hayatıyla da magazin dünyasının adını en sık andığı isimler arasında yer aldı. Son dönemlerde sahnede giydiği kostümlerle de adından söz ettiren Yener, Çeşme konserindeki tespitiyle herkesi şaşkına çevirdi.

Tarzının Dışına Çıktı, Herkes Şok Oldu

Ünlü pop şarkıcısı Hande Yener, uzun yıllardır sahnede giydiği cesur kıyafetlerle biliniyor. Ancak Yener, geçtiğimiz ay Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye yeşil bir takım elbiseyle çıkarak herkesi şaşırtmıştı. Özellikle şarkıcı Gülşen ile birlikte, sahnede cesur kıyafetin temsilcilerinden biri olarak gösterilen Yener’in kapalı bir kıyafet tercih etmesi herkesi şaşırmıştı. Söz konusu konserde Yener “Bugün kıyafetimi kendim seçtim. Sahnede kıyafet çok önemli değil mi?” diyerek hem açık kıyafetlerine yapılan yorumlara bir gönderme yaptı hem de esprisiyle sevenlerini güldürdü. Yener bu kez de “kilo” açıklamasıyla gündem oldu.

Çeşme Turu Mest Etti

Hande Yener’den İlginç “Kilo” Tespiti: Demek Herkes Ayrılmış da Gelmiş… - Resim : 1

Kozmik enerjiye başladığını dile getiren Yener, “Kozmik enerjimle karşınızdayım” sözlerini dile getirmişti. Geçtiğimiz günlerde Çeşme’de konser veren ve konser sonrası tekne turuyla denize açılan Yener, mayolu fotoğraflarıyla da yine mest etmişti. Hande Yener, bu 3 saatlik tekne turunun ardından otele dönmüş ve ardından yine konser takvimi için soluğu İstanbul’da almıştı. Ancak Hande Yener’in Çeşme konserinden, akıllarda “kilo” açıklaması kaldı.

“Kilo” Tespitiyle Şaşırttı

Ünlü şarkıcı Hande Yener, Çeşme’de The Beach’te verdiği konserde sevenleri ile bir araya geldi. Buradaki konserine yine kendisine has tarzıyla sahneye çıkan Yener, bu kez pembe bir tayt ve pembe bir büstiyer ile güzelliğini ve fit vücudunu gözler önüne serdi. Gözlerine de turuncu tüylü bir gözlük takan Yener, yaptığı açıklamada ise “Eskiyi unutamayanlar kilo alıyormuş. Yani bir yerden kopamayanlar kilo problemi yaşıyormuş. Gerçi aranızda kilolu insan da yok. Demek ki herkes ayrılmış da gelmiş” sözlerini dile getirerek dikkat çekti.

Etiketler: hande yener