Hande Erçel sözünde duramadı! Kaan Yıldırım ile arkadaş kalmayı başaramadı ve sildiğini duyurdu!

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Hande Erçel, yine bir ilişki iddiası ile gündeme geldi. Ancak bu sefer ilişkinin başlangıcı ile değil sonucu ile adından söz ettiren Hande Erçel, sosyal medya hesabında yaptığı değişiklikler ile dikkat çekti. İşte Hande Erçel’in özel yaşantısına ve sosyal medya hesabından yaptığı değişikliğe ilişkin ayrıntılar…

Hande Erçel sözünde duramadı! Kaan Yıldırım ile arkadaş kalmayı başaramadı ve sildiğini duyurdu!

Yıllar önce “Güneşin Kızları” isimli dizide rol alarak ekran önü macerasını başlatan ünlü oyuncu Hande Erçel, zaman içerisinde oyunculuk kariyeri adına önemli adımlar atmayı başardı. Güneşin Kızları isimli Kanal D dizisinden sonra farklı projelerde de başrol olan ancak yeterince ses getiremeyen Erçel, verdiği kilolardan ve geçirdiği iddia edilen bişektomi operasyonundan sonra bambaşka bir görünüme büründü.

Bir anda ciddi bir fiziki değişime uğrayan ve güzelliğini daha da ön plana çıkarmayı başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, bu girişimlerinden sonra yapımcıların bir numaralı tercihlerinden birisi oldu. Proje tekliflerini ardı ardına değerlendiren ve son olarak da FOX TV ekranlarında yayınlanan “Sen Çal Kapımı” isimli dizide yakışıklı oyuncu Kerem Bursin ile kameraların karşısına geçen Erçel, bu dizisi sayesinde yıldızını iyice parlatmış oldu.

Dizinin yayınlandığı dönem içerisinde popülaritesini iyice arttıran ve sonrasında da dizinin yabancı ülkelere satılmasının ardından ününü ülke sınırlarının dışına taşıyan Erçel, son zamanların en çok beğenilen ve takip edilen isimlerinden birisi olmayı başardı. Ünlü bir mücevher firmasının yüzü olan daha sonra da Disney Plus’ın reklam filminde oynayan Erçel, son zamanlarda aşk hayatı ile de gündeme gelmeye başladı.

Sen Çal Kapımı isimli dizideki partneri Kerem Bursin ile bir süre birliktelik yaşayan sonrasında ise kimsenin beklemediği bir biçimde ilişkisini sonlandıran Erçel’in, oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddia edildi. Erçel, Instagram hesabında yaptığı değişiklik ile bir nevi bu iddiaları doğrulamış oldu.

BERABER GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ!

Hande Erçel sözünde duramadı! Kaan Yıldırım ile arkadaş kalmayı başaramadı ve sildiğini duyurdu! - Resim : 1

Haklarında aşk dedikodularının çıktığı dönemde yurtdışında beraber görüntülenen ve tatil yaptıkları öne sürülen Hande Erçel ve Kaan Yıldırım, konuya ilişkin bir açıklama yapmamıştı.

“KAAN HEP ARKADAŞIMDI!”

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Kaan hep arkadaşımdı, hep de öyle kalacak” ifadelerini kullanan Erçel, kafaları karıştırmıştı.

SİLDİ!

Arkadaşı olduğunu iddia ettiği Kaan Yıldırım’ı geçtiğimiz günlerde takipten çıkaran Hande Erçel, bu girişimi ile kötü biten bir aşk deneyimi yaşadığını düşündürdü.