Halkbank, Kamu Çalışanını Yalnız Bırakmadı! Düşük Faizli Memur Kredisi Başvurulara Açıldı!

Kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Halk Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik durumlar karşılığında nakde olan ihtiyaçları artan kamu çalışanları için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte kamu bankasının kamu çalışanları için geliştirmiş olduğu ödeme kampanyasının ayrıntıları…

Halkbank, Kamu Çalışanını Yalnız Bırakmadı! Düşük Faizli Memur Kredisi Başvurulara Açıldı!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine devam ediyor olması, gündelik hayat akışı içerisinde hizmete sunulan tüm başlıkların ve diğer ürünlerin de aynı oranda zamlanmalarına sebep oldu. Gelirleri sabit olan ancak masrafları günden güne artan vatandaşlar, bütçelerinin sıfırlanmaya yakın olduğu şu günlerde destek arayışı içerisine girdiler.

Her kesimden vatandaşı derinden etkileyen ekonomik olumsuzlukları, Halk Bankası’nı harekete geçirdi. Banka, daha önce geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarına ek olarak bir de kamu çalışanları için bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan kamu çalışanları kredisinin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Halk Bankası’ndan Kamu Çalışanlarına 100 Bin TL’lik Destek!

Bankacılık sektöründe bir kamu kurumu olarak hizmet veren Halk Bankası, devletin de verdiği yetki ile diğer bankalara oran ile çok daha avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Özellikle düşük faizli kredi kampanyaları ile adından söz ettirmeyi başaran Halk Bankası, bu doğrultuda bir yeni kampanya daha düzenlediğini duyurdu.

Halkbank tarafından duyurulmuş olan yeni ödeme kampanyasının kamu çalışanlarını kapsadığı bildirildi. Buna göre banka, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve kredi notu düşük olmayan tüm kamu çalışanlarına, 100 bin TL’ye kadar kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Halk Bankası ilgili kampanyasının azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını ise yüzde 1,79 olarak belirledi.

Halkbank Kamu Çalışanı Kredisinin Örnek Hesaplama Tabloları

Halkbank, Kamu Çalışanını Yalnız Bırakmadı! Düşük Faizli Memur Kredisi Başvurulara Açıldı! - Resim : 1

Halk Bankası, 100 bin TL üst limitli kamu çalışanı kredisinin örnek hesaplama tablolarını yayınladı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 25 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,79
  • Vade satısı: 36 ay
  • Aylık taksit tutarı: 1.018,62 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 100 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,89
  • Vade satısı: 36 ay
  • Aylık taksit tutarı: 5.506,70 TL

Halk Bankası Kamu Çalışanı Kredisine Nasıl Başvuru Yapılır?

Halkbank tarafından duyurulmuş olan 100 bin TL limitli kamu çalışanı kredisine, bankanın mobil uygulaması, bankanın internet bankacılığı kanalı veya bankanın şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Etiketler: halkbank, kredi