Halkbank ihaleden satışı başlattı: İstanbul’da çok ucuz fiyatlarla işyeri almak isteyenlere müjde

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Halkbank, icradan satılık konut ve işyeri ilanlarını güncelledi. Piyasada değerine göre çok düşük maliyetlere Halkbank’tan konut ve işyeri satın almak isteyenler için müjdeli haber geldi! Halkbank, İstanbul’da 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla ihaleleri başlattı…

Halkbank ihaleden satışı başlattı: İstanbul’da çok ucuz fiyatlarla işyeri almak isteyenlere müjde

Türkiye’de son dönemde giderek artan inşaat maliyetleri ve dolar/TL’deki yükseliş inşaat sektöründe fiyatların yükselmesine neden oldu. Konut ve işyeri fiyatları hızla artarken vatandaşlar bütçelerine uygun koşullarda alım yapabilmek için bankaların gayrimenkul ilanlarına yöneldi. Halkbank, icralık konut satışlarında olduğu gibi icralık işyeri ilanlarını da e-ihale yöntemi ile internet üzerinden satışa sunuyor. Bankalarda bulunan gayrimenkullerin satışından KDV alınmadığı için konut ve işyeri fiyatları mevcut piyasa fiyatının çok altında yeni sahiplerine sunuluyor.

Halkbank’tan İstanbul’da 7 İşyeri İhalesi

Halkbank ihaleden satışı başlattı: İstanbul’da çok ucuz fiyatlarla işyeri almak isteyenlere müjde - Resim : 1

Türkiye’de önde gelen kamu bankalarından Halkbank, uygun maliyetler ile konut ve işyeri satın almak isteyen vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Halkbank, büyükşehirlerde icralık daire ve işyerlerini satışa çıkarmaya devam ederken son güncellemede İstanbul detayı dikkatlerden kaçmadı. Ağustos ayı icralık gayrimenkul satış listesini güncelleyen Halkbank, İstanbul ilinde tam 7 adet işyerini çok uygun fiyatlarla satışa çıkardı. İstanbul’da piyasa fiyatının altında işyeri satın almak isteyenleri heyecanlandıran bankanın ilanı kısa sürede büyük ilgi topladı.

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi olan Halkbank, icradan satılık gayrimenkul ilanlarına yenilerini ekledi. Halkbank’ın İstanbul’da satışa çıkardığı 7 işyerinin 5’i Esenyurt ilçesinde bulunuyor. Diğer işyerleri Ümraniye ve Bağcılar’da piyasa fiyatının çok altında ihaleden satışa sunuluyor. Halkbank, ihale satışı başlangıç bedeli olarak 660 bin TL belirlediği İstanbul’daki işyeri ilanlarıyla gündeme geldi.

Halkbank İcradan Satılık İşyeri İlanları

Halkbank, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde 38 metrekare işyeri için 660 bin TL ihale başlangıç fiyatı belirledi. Esenyurt’ta bulunan 229 m2’lik işyerine 1 milyon 440 bin TL, 185 m2’lik işyerine ise 3.3 milyon TL ihale fiyatları belirlendi. Halkbank’ın icradan sattığı Bağcılar’daki 124 m2 işyerine 995 bin TL, Ümraniye’deki 66 m2 işyerine ise 720 bin TL ihale satış bedeli konuldu.