Halk Bankası'ndan Bayram Hediyesi! 250 TL'lik Harcamanın 100 TL'si İade Edilecek!

Kamu bankalarımızdan birisi olarak hizmet veren Halk Bankası, Kurban Bayramı öncesinde yeni kampanyasını duyurdu. Banka, 17 Temmuz tarihine kadar geçerliliği olan yeni kampanyası kapsamında 100 TL’ye kadar Paraf para hediyesi vereceğini belirtti. İşte kamu bankasının yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Halk Bankası'ndan Bayram Hediyesi! 250 TL'lik Harcamanın 100 TL'si İade Edilecek!

Halk Bankası, Kurban Bayramı öncesinde bir yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurarak ayrıntıları paylaştı. Banka, ilgili kampanyası kapsamında belirlemiş olduğu şartları sağlayan tüm mevcut müşterilerine 100 TL’ye kadar karşılıksız TL ödemesi yapacağını bildirdi.

Halk Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

Ülkemizin önde gelen köklü kamu kurumlarından birisi olan Halk Bankası, yeni dönemde geliştirmiş olduğu kart kampanyalarına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Banka, ilgili kampanyasının her sektörde yapılan harcamaları kapsadığını belirterek ayrıntıları paylaştı.

Halk Bankası’nın Paraf kart kullanıcısı müşterileri için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyası kapsamında yapılacak olan her 250 TL’lik ikinci harcamadan sonra 20 TL, toplamda ise 100 TL tutarında Paraf para hediyesinin kazanılacağının bilgisi kaydedildi.

Halk Bankası Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Halk Bankası'ndan Bayram Hediyesi! 250 TL'lik Harcamanın 100 TL'si İade Edilecek! - Resim : 1

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan toplamda 100 TL Paraf para kazanımlı alışveriş kampanyasından, bir müşterinin yalnızca bir kere yararlanma hakkı bulunmaktadır. Bu açıklamaya göre bir tüketicinin birden fazla Paraf kartı bulunsa dahi kampanya kapsamında kazanabileceği maksimum hediye TL tutarı, 100 TL’dir.

Halk Bankası, kampanyaya dahil olan ve olmayan kartları şu şekilde belirlemiştir:

  •         Kampanyaya dahil olan kartlar: Parafly, Paraf, ek kartlar, sanal kartlar.
  •         Kampanyaya dahil olmayan kartlar: Business kartlar, Paraf Debit, ticari kartlar, Halkcardlar, Parafree.

Halk Bankası Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Halk Bankası tarafından düzenlenmiş olan toplamda 100 TL Paraf para kazanımlı yeni alışveriş kampanyasından fayda sağlamak isteyen mevcut müşterilerin, bankanın mobil uygulamasına giriş yapmaları ve “kampanyalar” kısmından alışveriş kampanyasına katılım onayı vermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılımın SMS ile de mümkün olduğunu belirten banka, kurum bünyesine kayıtlı bulunan cep telefonlarından ÖDÜL yazılıp 3404’e gönderilmesi halinde de kampanya sürecinin başlatılacağını bildirdi.

Halk Bankası tarafından yapılan alışveriş kampanyası açıklamasına göre yapılan alışveriş harcamaları karşılığında TL kazanabilmek için SMS veya mobil uygulama katılımlarının, alışverişlerden önce aktif edilmesi gerektiği bilgisi kaydedildi.