Hakan Tütüncü kimdir?

AK Parti Kepez Belediye Başkanı olan Hakan Tütüncü 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Hakan Tütüncü aslen nerelidir? Hakan Tütüncü kaç yaşında, evli mi? tarzında soruları merak edilmektedir. Hakan Tütüncü hayatı ve siyasi kariyeri Hakan Tütüncü kimdir başlıklı içeriğimizle detaylandırılmıştır.

Hakan Tütüncü kimdir?

Hakan Tütüncü AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi. Hakan Tütüncü aslen nerelidir? Hakan Tütüncü kaç yaşında, evli mi? gibi soruların yanıtları da aranmaya başladı. Hakan Tütüncü hayatı ve siyasi kariyeri Hakan Tütüncü kimdir? içeriğimizle bilgilerinize sunulmuştur. 

Hakan Tütüncü kimdir?

Hakan Tütüncü 15 Haziran 1979 yılında Almanya'da doğmuştur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Antalya'da tamamladı. 2001'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

2001 yılında AK Parti'nin kuruluş sürecinde görev aldı ve Antalya İl Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olarak atandı. 2003'de Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2004'de Antalya İl Sekreteri olarak ana kademede görev aldı.

2005-2009 yılları arasında iki dönem AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi.

2009 Yerel Seçimlerinde AK Parti Kepez Belediye Başkanı Adayı oldu.

2009'da seçildiği Kepez Belediye Başkanlığı görevini 2014 ve 2019 seçimlerinde de kazandı ve üç dönem başkanlık yaptı.

Hakan Tütüncü

Hakan Tütüncü halen Kepez Belediye Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. 

Hakan Tütüncü AK Parti'nin 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. 

Tütüncü ayrıca 71 üye belediyesi bulunan Antalya Merkezli Akdeniz Belediyeler Birliği'nin 2014'den bu yana başkanlığını yapıyor. 

Hakan Tütüncü, evlidir ve Zeynep Tütüncü isminde bir kız çocuğu babasıdır.