Günlük burç yorumları 24 Temmuz 2023 Pazartesi ilişki, iş, para, aşk falı

24 Temmuz günlük burç yorumları ilişki falı, para falı, iş falı, sağlık falı ve aşk falı detayları tüm burçlar için haberimizde. 24 Temmuz 2023 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık günlük burç yorumları. Gökyüzünde bugün Güneş-Satürn kavuşumu Venüs retrosu etkisi var.

Günlük burç yorumları 24 Temmuz 2023 Pazartesi ilişki, iş, para, aşk falı

Günlük burç yorumları 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü için Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık  ilişki falı, para falı, iş falı, sağlık falı ve aşk falı detaylarıyla haberimizde. Günlük burç yorumunu merak eden Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu bugün neler bekliyor, şanslı sayıları ne? Gökyüzündeki dizilim Güneş-Satürn kavuşumu ve Venüs retrosu etkisi altında. Tüm burçların bugünkü günlük burç fallarını nasıl etkileyecek? Gelin günlük burç yorumlarının kısa bir özetiyle başlayalım, ardından 24 Temmuz 2023 Pazartesi günlük burç yorumları ile ilişki, para, iş, sağlık ve aşk falının detaylarını okuyalım

Yengeç , olduğunuz yerle ve gelişmekte olan şeyle barış içindesiniz. İlahi planın gerçekten mükemmel olduğunu ve kelimelerle ifade edemeyeceğiniz kadar çok şekilde desteklendiğinizi anlıyorsunuz. Bir kişisel bakım biçimi olarak, kendinizi en sevdiğiniz yere götürün. Gölde yüzebileceğiniz ve yıldızların altında dans edebileceğiniz vahşi ve bilinmeyene ne dersiniz? Sorunlarımız hakkında endişelenmek onları çözmemize sonsuza dek yardımcı olsaydı, o zaman hepimiz süper insanlar olurduk, İkizler . Öyleyse, kendinize bir iyilik yapın ve koşullarınızdan uzaklaşın. Olayların size karşı değil, sizin için olduğunu kabul edin. Sahte kontrol duygunuzu bırakmak, bu anda neşe ve güzellik bulmanıza yardımcı olacaktır. Akrep10 yıl önce biri size şimdi sahip olduğunuz her şeye sahip olacağınızı söyleseydi ne derdiniz? Ya onlara inanamaz gözlerle bakardınız ya da mideniz ağrıyana kadar gülerdiniz. Bu size yaşam ve onun gizemli işleyişi hakkında ne söylüyor? Bu doğru güzelim! Herşey mümkün. Her şeyin mümkün olduğuna inanıyorsanız ve kendiniz için görselleştirdiğiniz gerçekliğe uyum sağlamak için kendi tarafınızdan gerekli eylemi yapmaya istekliyseniz, her şey mümkündür.

Peki, önümüzdeki gün işaretlerin geri kalanı için ne saklıyor? Hadi bulalım. Unutmayın, bunlar güneşinize, ayınıza ve doğuşunuza göre okunabilen rehberlik temelli ruh skoplarıdır. Sizinle en çok yankı uyandıran şeyi seçin!

Koç Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

Sebep ve sonuç yasası, bilsek de inanmasak da, inansak da inanmasak da her zaman iş başındadır. Ama bilinçli yaratım hakkında her şeyi biliyorsun, değil mi Koç? Doğru biçtiğiniz şey, sevginizin ve nezaketinizin meyveleridir. Cömertlik uygulamaya devam ederken ve onlara konfeti gibi güzel hisler yayarken, kendinize zarif bir kalple kabul etme izni verin! Bu nedenle, bu aynı zamanda kabilenizle yeniden bir araya gelme zamanıdır. Bir ömür boyu sürecek anılar yaratma zamanı!

Kozmik ipucu: Doğru biçtiğiniz şey, sevginizin ve nezaketinizin meyveleridir.

Boğa Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

"Benim mirasım, kursta kalmamdır.. başından sonuna kadar, çünkü içimde bir şeye inandım." Sabah matkanızı yudumlarken üzerinde düşünmek için Tina Turner'ın altın sözleri. Boğa burcu, dış gerçekliğinizin şu anda size gösterdiği şeye rağmen, rotanızda kalmanız için size hatırlatıcıdır. Bilin ki, sözde engeller de bir sebeple önünüze konmuştur. Ah, ve bir şey daha! İşaretlere ve size gösterdikleri şeylere dikkat edin. Farklı hareket etmeniz gerekiyorsa, farklı hareket edin. Kendi yolunu çizme yeteneğin, bu zamanda bir süper güç olduğunu kanıtlayacak.

Kozmik ipucu: Kendi yolunuzu oluşturun.

 

İkizler Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

Sorunlarımız hakkında endişelenmek onları çözmemize sonsuza kadar yardımcı olsaydı, o zaman hepimiz süper insanlar olurduk, İkizler. Öyleyse, kendinize bir iyilik yapın ve koşullarınızdan uzaklaşın. Olayların size karşı değil, sizin için olduğunu kabul edin. Sahte kontrol duygunuzu bırakmak, bu anda neşe ve güzellik bulmanıza yardımcı olacaktır. Ah, ve bir şey daha! Unutmayın, bardağın *her zaman* yarısı doludur. Elinizde olana ve bardağınıza dökülen şeye odaklanmayı seçmek, titreşimlerinizi birden fazla şekilde yükseltmenize yardımcı olacaktır.

Kozmik ipucu: Bunun yerine sizin için neyin işe yaradığına odaklanmayı seçerseniz ne olur?

Yengeç Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

Bulunduğunuz yerle barış içindesiniz ve ortaya çıkan şeyle barış içindesiniz. İlahi planın gerçekten mükemmel olduğunu ve kelimelerle ifade edemeyeceğiniz kadar çok şekilde desteklendiğinizi anlıyorsunuz. Bir kişisel bakım biçimi olarak, kendinizi en sevdiğiniz yere götürün. Bu, ev yapımı lezzetlerin sunulduğu bir kafe, kendinizi masajla şımartabileceğiniz bir sığınak, ilahi güçlerle veya vahşi doğayla bağlantıda hissettiğiniz kutsal bir yer, yıldızların altında dans edip okyanusta veya gölde yüzebileceğiniz bilinmeyen bir yer olabilir. Yüzünüzü gülümsetiyor ve ruhunuzun şarkısını uyandırıyorsa bilin ki doğru yoldasınız.

Kozmik ipucu: Bir kişisel bakım biçimi olarak, kendinizi en sevdiğiniz yere götürün.

Aslan Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

Gerçek şu ki, biliyoruz. Kimin takımımız için oynadığını ve kimin yakın çevremize girmenin bir yolu olarak sadece saçmaladığını her zaman biliyoruz. Samimiyetsiz dalkavuklukların kurbanı olma Leo. Sınırlara sahip olmanın ve ayırt etme pratiği yapmanın sorun olmadığını bilin. Ancak iş gönül meselelerine gelince, başkalarının duygularına karşı duyarlı olun. Varlığı sizi iyi hissettirdiği için birini oyalıyorsanız, geri adım atmanın ve eylemlerinizin kökenini gözlemlemenin zamanı geldi, vahşi olan.

Kozmik ipucu: Her şeyin yerine gerçek soruları seçin.

Başak Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

Yapmamız gereken şeyi yaparken ve hayatın çetrefilli arazisinde cesur ve açık bir yürekle yol alırken, gizli portallara girebilir ve bir zamanlar imkansız olduğunu düşündüğümüz şeyi başarabiliriz. Şimdi hayatında böyle bir zaman Başak! Öyleyse, yolunu kendi içine geri koy. Yukarıdaki ilahi güçlere olan inancınızı geri koyun. Ah, ve bir şey daha! Takılıp düşmeniz gerekiyorsa, takılıp düşersiniz. Süper gücünüz, her şeyin içinden kendi yolunuzda dans edebilmenizdir.

Kozmik ipucu: Tökezle ve düş ve her şeyin içinden istediğin gibi dans et.

Terazi Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

Sevgili Terazi, bu sabah en sevdiğin kelime 'Yolculuk tutkusu'. Şu anda uçağa binmiyorsanız veya o büyük tatil için valizinizi hazırlamıyorsanız, muhtemelen önümüzdeki aylarda/yıllarda ziyaret edilecek en sıcak destinasyonları araştırıyor, tatil evlerine bakıyor ve Evrenin size kaç tane uzun hafta sonu bahşettiğine bakmak için programınızı kontrol ediyorsunuz! Kozmik konferansta kulak misafiri oldunuz: Vahşi ve özgür ruhlu olduğunuzda en cezbedici haliniz oluyorsunuz. Esnek bir programa sahip olanlar için, spontanlık sihirli kelimeniz olsun. Birlikte yavaşlamak ve bu anın tatlılığının tadını çıkarmak için sevgiliniz/en iyi arkadaşlarınız için bir konaklama rezervasyonu yapmayı düşünün.

Kozmik ipucu: Vahşi ve özgür ruhlu olduğunuzda en iyi benliğiniz olursunuz.

Akrep Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

On yıl önce biri sana şimdi sahip olduğun her şeye sahip olacağını söyleseydi ne derdin Akrep? Ya onlara inanamaz gözlerle bakardınız ya da mideniz ağrıyana kadar gülerdiniz. Bu size yaşam ve onun gizemli işleyişi hakkında ne söylüyor? Bu doğru güzelim! Herşey mümkün. Her şeyin mümkün olduğuna inanıyorsanız ve kendiniz için görselleştirdiğiniz hayatla uyum sağlamak için kendi tarafınızdan gerekli eylemi yapmaya istekliyseniz, her şey mümkündür. Bilge için söz: Bu tezahür kaslarını çalıştır, bebeğim! Gerçekliğinizde büyük değişimlerin gerçekleşmesi için ihtiyacınız olan tüm ilahi desteğe ve ışıltıya sahipsiniz.

Kozmik ipucu: Oh, ve bir şey daha! 'Açıklık' ve 'kesinlik' şu anda süper güçleriniz.

Yay Burcu Bugünkü Burç Yorumu: 24 Temmuz 2023

Ne hissediyorsan onu hissediyorsun ve bunun iki yolu yok. Kendinize bir iyilik yapın ve duygularınızı entelektüelleştirmeyi bırakın. Bunun yerine yapmak istediğiniz şey, masaya kabul hediyesini getirmektir. Anlaşmazlığın olduğu yerde kişilerarası bir ilişki varsa, bir konuşma yapın. Diğeriyle ihtiyaçlarınız, istekleriniz ve arzularınız hakkında konuşun, aynı şeyi paylaşmaları için onlara yer ayırın. Açıklığınız şu anda bir süper güç olduğunu kanıtlayacak.

Kozmik ipucu: Şu anda içsel manzaranızın size gösterdiği şeyi kabul edin.

Oğlak Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

Ama mükemmellik bir yanılsamadır Oğlak. Belli bir standarda her ulaştığınızda, ruhunuz bir üst seviyeye daha hazır olacaktır. Öyleyse, şu anda bulunduğunuz yeri ve dünyayla paylaşmanız gerekenleri kucaklayın. Bu hayatta henüz yapmadığınız çok fazla sihir var! Gönül meselelerine gelince, kartlar istikrarlı bir ilişkiye işaret ediyor. Hem güvenli alanınız hem de en büyük maceranız olan belirli biri. Bir fincan çay demleyin, günlüğünüzü çıkarın ve her şey için teşekkür edin!

Kozmik ipucu: Sihrinizi dünyayla paylaşmaya hazırsınız. Geri durma!

Kova Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

Aynı şeyleri tekrar tekrar yaparsan aynı sonuçları alırsın Kova. Ama bunu zaten biliyorsun, değil mi şimdi? Öyleyse kendinize bir iyilik yapın, içinizdeki şekil değiştiriciye dokunun ve o cesur hareketi yapın. Unutmayın, almanız için yönlendirildiğiniz kararlar sizden başka kimseye mantıklı gelmeyebilir. Bu nedenle, ev ve mülkle ilgili konular da merkez sahneye çıkıyor. Bazılarınız bir tatil villasına yatırım yapmayı veya stüdyonuzu yeniden dekore etmeyi düşünüyor olabilir. Ruh hali panosu ilhamı: Gelecekteki benliğiniz, en yüksek potansiyeline ulaşmak için neyle çevrili olmak isterdi?

Kozmik ipucu: Evinizi yenileme dürtüsüne teslim olun.

Balık Burcu Bugün: 24 Temmuz 2023

Ama hepimiz sadece sürüklenen Tanrı(dess), Balık burcuyuz. Başka bir deyişle, tanıştığımız herkes içinde ilahi ışığı taşır. Elbette bu onların dramlarına karışmanız gerektiği anlamına gelmez. Çantalarınızı toplayıp yolunuza devam ederken dersler için onlara teşekkür edin. Unutma, sıkışıp kalmadın. Daha iyisini hak ettiğinize inanmalı ve yolunuzda yürümeye hazırlanmalısınız. O halde, kendi yolunuzda yürümeye, gerçek kuzeyinizle yüzleşmeye ve bilinmeyene cesurca adım atmaya hazırlanın. Kozmik konferansta kulak misafiri olunan: talih cesur ve vahşi olandan yanadır.

Kozmik ipucu: Talih cesurlardan yanadır. Bugün hatırlaman gereken tek şey bu!