Günlük burç yorumları 22 Temmuz Cumartesi ilişki, iş, para, aşk falı Yay, yengeç, oğlak, balık, başak, terazi, akrep, aslan, boğa, akrep, burç yorumları

Günlük burç yorumları 22 Temmuz 2023 Cumartesi tüm burçlar için para falı, iş falı, ilişki ve aşk falı haberimizde. 22 Temmuz günlük burç yorumlarına göre burçların şanslı numaraları ve günün uyarıları neler? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumları 22 Temmuz Cumartesi ilişki, iş, para, aşk falı Yay, yengeç, oğlak, balık, başak, terazi, akrep, aslan, boğa, akrep, burç yorumları

22 Temmuz 2023 Cumartesi günü için günlük burç yorumları haberimizde. 12 burcun günlük yorumları ile bugün neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık yani tüm burçların yorumları ve bugüne için sizlere özel tavsiyelerini derledik. Beklenen bazı haberler kötü dönebilir. Özellikle Yay Boğa ve Aslanları zor bir hafta sonu bekliyor. Yengeç burçları ise aşk hayatlarında geri dönüşler alacaklar. Peki neler yaşanacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için bugün nasıl geçecek? İşte 22 Temmuz 2023 Cumartesi günlük burç yorumları...

KOÇ

Sevgili Koç burçları, bugüne hayata karşı bir meydan okuma ile başlıyorsunuz. Uzun süredir karar verme konusunda zorlandığınız bir duruma karşı nihayet ilk adımı atacaksınız. Daha fazla sorumluluk almaya cesaret etmelisiniz. Başaramamaktan korkmamalısınız.

BOĞA

Sevgili Boğa burçları, bugün aşk hayatınız üzerinde çok fazla kontrol sahibi olmak isteyen aile üyelerine karşı çıkma şansınız var. Yumruğunu masaya vurup "Yeter artık" demenin zamanı geldi. Kendi kararlarınızı almak için harika bir fırsat içindesiniz. Bu süreçte düşünmeden hareket etmeme konusuna dikkat etmelisiniz.

İKİZLER

Sevgili İkizler burçları, bugün kendinizi gergin hissedeceksiniz. Bu gergin ruh halini çevrenizdekilere yansıtıp yansıtmamak tamamen sizin elinizde olan bir durum. Doğuştan gelen yeteneklerinizi sergileme konusunda utangaç olduğunuz sürece insanların başarınızı keşfetmesi kolay olmayacak. Bu yüzden kendinizi köşelerde gizli bir şekilde takdir etmek yerine size yöneltilen tebrikleri kabul etmeyi denemelisiniz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeç burçları, bugün toplumsal baskıların altında ezilen bir ruh halinin içinde olabilirsiniz. Özellikle çevrenizdekilerin size dair ördüğü duvarları aşma konusunda zorluk yaşabilirsiniz. Bu durumu çözmek için büyük bir gayret içindesiniz. İnsanların sizi istemediğiniz şeyleri yapma konusunda ikna etmesine izin vermemelisiniz. Aksi halde sorunların kontrolden çıktığını görebilirsiniz.

 

ASLAN

Sevgili Aslan burçları, bir süredir hırslarınızın sizi ne kadar yıprattığını ve ne kadar modası geçmiş olduğunu fark etmişsinizdir. Artık bunlarla vedalaşmanın zamanı geldi. Kendinizi daha doğru bir şekilde ifade etmek için sakin ve dengeli bir iletişimi kabul etmelisiniz. Aksi halde kendinizi yeni bir kaosun ortasında bulabilirsiniz.

BAŞAK

Sevgili Başak burçları, bugün yaşadığınız bazı tereddütleri aşmak için daha kesin adımlar atmaya karar vereceksiniz. Gerçek dünyanın kaousuyla ve hayalleriniz arasında sıkışıp kaldığınız bir dönemdesiniz. Karar vermek konusunda gerginlikler yaşıyorsunuz ve bu durum kendinizi ifade etmenizi de engelliyor.

TERAZİ

Sevgili Terazi burçları, bugün yakın ilişkinizle alakalı olarak bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizde veya kendinizde bir şeylerin eksik olduğunun farkına varmış olabilirsiniz. Bugün bu farkındalıkla hareket edeceksiniz, ancak yeni bir karar vererek adım atmak zannettiğinizden daha zor olacak. Sorunun kökü, bir bağımsızlık ve kendi kendine yeterlilik sorunu olabilir. Harekete geçmeden önce sorunun kaynağını bulmaya çalışın.

AKREP

Sevgili Akrep burçları, bugün aşk hayatınızla alakalı olarak yeni gelişmelerin yaşandığını göreceksiniz. Bir söz vermeniz ya da taahhütte bulunmanız isteniyor. Belirleyici bir adım atmadan önce kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. Önümüzdeki birkaç günlük süreçte kendinizi duygusal anlamda zorlayacağınız bir döngünün ortasında kalacaksınız.

YAY

Sevgili Yay burçları, aşk hayatınızda, sanki bir şey sizi tamamen mutlu olmaktan alıkoyuyormuş gibi, biraz çekingen hissedebileceğiniz zamanların eşiğindesiniz. Belki duygular sizi bunaltıyor veya bağlılık fikri sizi korkutuyor. İkili ilişkilerinizdeki bu belirsizlik aslında karşınızdaki kişiyi tamamen yoruyor. Derin bir nefes alarak durumu kapsamlı bir şekilde değerlendirmeyi seçmelisiniz.

OĞLAK

Sevgili Oğlak burçları, bugün hava biraz fırtınalı olacak. Duygularınızı ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Hatta duygularınızı anlatıp anlatmama konusunda bile kararsız kalabilirsiniz. Özellikle ev hayatınızla alakalı olarak kendinizi büyük bir çıkmazın ortasında bulabilirsiniz. Derin bir nefes alın ve sorunlara dair kendi içinizde çözüm yolları aramayı deneyin.

KOVA

Sevgili Kova burçları, bugün özellikle duygusal değişimler nedeniyle sizin için biraz zorlayıcı olacak. Bazı hayal kırıklıkları yaşamanız muhtemeldir. Kendinizi karamsar hissedebilirsiniz. Ancak bu ruh halinin gelip geçici olduğunu bilmelisiniz. Yeniden ışığınızı parlatmak için kendinize biraz zaman ayırın.

BALIK

Sevgili Balık burçları, gün biraz inişli çıkışlı geçebilir. Maddi ve finansal kaynaklarla ilgili konular gündeminizde yer alacak. Bugün kendinizi ve yeteneklerinizi sorguladığınız bir dönemdesiniz. Olimpik bir atlet olsaydınız, bugün başlangıç çizgisinde durup birinci sınıf bir performans için yeterince antrenman yapıp yapmadığınızı merak ederdiniz.