40,5852 %0.02
46,6105 %-0.6
İstanbul
Parçalı bulutlu
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA GÜNCEL İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan ‘Terörsüz Türkiye’ Mesajı: El Ele Veriyoruz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan ‘Terörsüz Türkiye’ Mesajı: El Ele Veriyoruz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, terör örgütü PKK’nın 47 yıl sonra fesih ve silah bırakma kararını yorumladı. Altun, “Vakit, ayrışmadan birleşme, bölünmeden büyüme vaktidir.” dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, PKK’nın fesih ve silah bırakma kararına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Altun mesajında, “Kardeşlik ana öznemiz, birlik ise vazgeçilmez yolumuzdur. Vakit, ayrışmadan birleşme, bölünmeden büyüme vaktidir.” ifadelerini kullandı.

Terör örgütü PKK’nın 47 yıl sonra kendini feshederek silah bıraktığını duyurdu. Dün açıklanan tarihi açıklama sonrası İletişim Başkanı Fahrettin Altun bugün sosyal medya platformu X hesabından yazılı açıklama yaptı. Altun, “Kardeşliğe inan, birliğe sahip çık, Terörsüz Türkiye’ye destek ol.” dedi.

Altun, açıklamasında şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ortaya konan iç cepheyi güçlendirme ihtiyacı, Sayın Devlet Bahçeli tarafından yapılan tarihi çağrı, ‘Terörsüz Türkiye’ hedefini vazgeçilmez hale getirmiştir. Örgütün kendisini feshetmesi ve silahları bırakma kararı da her zamankinden daha fazla birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemi başlatmıştır.

“Huzurun Hüküm Sürdüğü Bir Türkiye İçin Yola Çıktık”

Topraklarımızda acının, gözyaşının ve ayrımcılığın değil; barışın, huzurun ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir Türkiye için yola çıktık. Çünkü biliyoruz ki, bu ülkenin gerçek gücü, farklılıklarımızda değil, ortak değerlerimizde saklıdır. Kökü bu topraklara, kalbi bu millete ait olan her bireyin kardeş olduğu bilinciyle, yeni bir döneme adım atıyoruz.

“Kardeşlik Ana Öznemiz, Birlik İse Vazgeçilmez Yolumuzdur”

Biz ayrı düşen değil, omuz omuza yürüyen bir milletiz. Kardeşlik ana öznemiz, birlik ise vazgeçilmez yolumuzdur. Vakit, ayrışmadan birleşme, bölünmeden büyüme vaktidir. Bu ülkenin geleceği, hepimizin ortak emeğiyle yazılacaktır. Kardeşlikten güç alıyoruz, terörsüz bir Türkiye için el ele veriyoruz.”

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır?
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *