GTA 6 karakterleri, çıkış tarihi ve şehri sızdırıldı! Oyun yıllar öncesine atıfta bulunuyor!

Piyasaya çıktığı ilk günden bu yana her defasında dünyayı kasıp kavuran GTA, yeni oyununun çıkış tarihini ve karakterlerini duyurdu. GTA 6 çıkış tarihi, geçeceği şehir ve karakterleri sızdırıldı. Elde edilen bilgilere göre GTA tarihinde ilk kez ana karakterlerden biri kadın olacak.

GTA 6 karakterleri, çıkış tarihi ve şehri sızdırıldı! Oyun yıllar öncesine atıfta bulunuyor!

Dünyayı GTA gibi kült bir oyunla tanıştıran Rockstar Games, son dönemlerde birçok resmi bilgi paylaştı ancak GTA 6 ile ilgili kritik bilgiler son günlerde sızdırılmaya devam ediyor. Elde edilen bilgiler ve sızdırılan görüntülerle birlikte, GTA 6’da oyun tutkunlarını birçok yeniliğin beklediği görülüyor. Bu yenilikler arasında en dikkat çekeni ise oyundaki iki ana karakterden birinin kadın karakter olacak olması. İddialara göre GTA tarihinde ilk kez ana karakterlerden biri kadın olacak. Ayrıca iddialara göre GTA 6’nın ana hikayesi yıllar öncesinde olduğu gibi Miami’de geçecek.

GTA 6’DA ŞEHİR NOSTALJİSİ YAŞANACAK

Bloomberg tarafından hazırlanan GTA 6 raporunda, Rockstar Games ile yakın ilişkileri olan ancak isimleri açıklanmayan kişilerin iddialarına yer verildi. Bu iddialar ve elde edilen bilgilerle birlikte derlenen rapora göre GTA 6’nın hikayesi Miami’de geçecek ve güncellemelerle birlikte hikayeye yeni şehirler de eklenecek. Hatırlanacağı üzere hala oyun tutkunlarının başucu oyunlardan biri olarak değerlendirdiği GTA Vice City oyunu da Miami şehrinde geçiyordu.

KARAKTERLER GERÇEK HAYATTAN

GTA 6 karakterleri, çıkış tarihi ve şehri sızdırıldı! Oyun yıllar öncesine atıfta bulunuyor! - Resim : 1

Söz konusu raporda, GTA 6’da ana karakter sayısının ikiye düşürüleceği, bunlardan birinin kadın olacağı ve karakterlerin hikayelerinin gerçek hayatta yaşamış insanların hikayelerinden uyarlanacağı belirtildi. İddialara göre GTA 6’nın iki ana karakteri, 1930’lu yıllarda yaşamış ve efsaneleşmiş olan “Bonnie ve Clyde” hırsız ikilisinden esinlenerek oluşturuldu. Ayrıca yeni oyunda baş kahramanın Latin olabileceği de belirtiliyor ve bu, Rockstar Games’in daha önce denemediği bir konsept olarak karşımıza çıkıyor.

ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

GTA 6’da ana karakterlerden birinin kadın olacak olması şimdiden heyecan yarattı. Daha önce sadece GTA Online’da, özel olarak kadın karakter seçilebiliyordu. Sızdırılan bilgiler ve iddialar eşliğinde GTA 6’nın, Rockstar tarafından en az 2 yıl daha geliştirileceği belirtildi. Bu durum oyun tutkunlarını GTA 6’nın çıkış tarihi konusunda hayal kırıklığına uğratsa da oyununun Nisan 2023 ile Mart 2024 arasında duyurulacağı tahmin ediliyor.

Etiketler: gta 6, rockstar games