Gözlerinize inanın o markette çılgın indirim günleri başladı ne alırsan 1 TL üstelik kapınıza teslim!

Marketlerde indirim yarışı hız kazanırken çılgın indirim günleri ile alışveriş yapmak isteyenlere büyük fırsat sunuldu. Avansas ilk kez alışveriş yapan müşterilerine kağıt havlu, çay, Türk kahvesi ve pek çok üründe indirime gitti.

Gözlerinize inanın o markette çılgın indirim günleri başladı ne alırsan 1 TL üstelik kapınıza teslim!

Marketlerin arasında yaşanan rekabet artık fiyatlarda yerini büyük indirimlere bırakırken özellikle de internetten alışveriş yapmak isteyen kişilere sunulan avantajlar dudak ısırtıyor. Bu dev indirim kampanyalarından birini de Avansas açıkladı. Avansas tarafından yapılan açıklama ile yeni haftanın indirimli ürünleri belli olurken ilk kez alışveriş yapan kişilere sunulan "Ne Alırsan 1 TL" kampanyasının yeni ürünleri de ilan edildi. 

Türkiye'nin en köklü ve büyük online alışveriş siteleri arasında yer alan Avansas yaptığı köklü değişimler ile ofis konseptini genişletmiş ve gıda ürünlerinin de satışlarına başlamıştı. İnternet üzerinden ofislerin ihtiyaçlarını ekonomik fiyatlarla gidermesini sağlamak adına açılan sitede ürün yelpazesi de genişletilmişti. Bu kapsamda Avansas yeni haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. 

AVANSAS 1 TL KAMPANYASI BAŞLADI! 

Yeni müşteriler edinmek için kampanyalarını açıklayan Avansas pek çok üründe indirime giderken ilk kez alışveriş yapan müşterilerine yönelik olarak ne alırsan 1 TL günlerine devam ediyor. İlk kez Avansas internet sitesi üzerinden alışveriş yapan ve sepete 250 liralık ürün ekleyen kişilere belirlenen ürünleri sadece 1 TL ödeyerek almaya hak kazanıyorlar. 

Gözlerinize inanın o markette çılgın indirim günleri başladı ne alırsan 1 TL üstelik kapınıza teslim! - Resim : 1

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin ilk olarak Avansas sitesine üye olması gerekiyor. Sonrasında ise belirlenen ürünleri satın almaları ve 250 liralık alışveriş yaptıktan sonra satın almak istedikleri ürüne ait olan promosyon kodunu ilgili alana yazarak butona basmaları yeterli olacak. Böylelikle söz konusu ürünün satış fiyatı 1 liraya düşmüş olacak. 

Gözlerinize inanın o markette çılgın indirim günleri başladı ne alırsan 1 TL üstelik kapınıza teslim! - Resim : 2

AVANSAS 1 TL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER HANGİLERİ?

İlk kez Avansas sitesi üzerinden alışveriş yapan kişilere sunulan yeni haftanın indirimli ürünleri ise şu şekilde sıralandı;

Avansas Soft Kağıt Havlu 8 Rulo satış fiyatı 1 TL 

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100'lü 1 TL

Gözlerinize inanın o markette çılgın indirim günleri başladı ne alırsan 1 TL üstelik kapınıza teslim! - Resim : 3

Avansas Eco Plastik Klasör geniş A4 mavi 1 TL

Kartvizit Kuşe 350 gr. tek yön 1 TL 

Gözlerinize inanın o markette çılgın indirim günleri başladı ne alırsan 1 TL üstelik kapınıza teslim! - Resim : 4

Avansas Keyfi Ala Türk Kahvesi 250 Gr teneke kutu satış fiyatı 1 TL. 

Bu ürünler için indirimler stoklarla sınırlı tutulurken indirimden yararlanmak isteyen kişilerin Avansas sitesine üye olması, ilk kez alışveriş yapması ve sepetlerinde en az 250 TL'lik ürüne yer vermeleri şartları aranacak.