Girişimciler İçin 750 Bin Lira 60 Ay Vadeli Kredi Duyuruldu! 1 Yıl Boyunca Geri Ödemesi Yok!

Halkbank’tan girişimcilere özel kredi destekleri duyuruldu. 750 bin liraya varan kredi kapsamında 60 ay vade uygulanacak! İşte detaylar…

Girişimciler İçin 750 Bin Lira 60 Ay Vadeli Kredi Duyuruldu! 1 Yıl Boyunca Geri Ödemesi Yok!

Türkiye’nin köklü ve lider kamu bankalarından Halkbank, avantajlı kredi paketleri ve devlet destekleri ile dikkat çekiyor. 2022 yılında da kötüleşen ekonomik koşullar kapsamında ilgili kapsamda yer alan kişilere 750 bin liraya varan finansman desteği verilmesi hedefleniyor. Bu sayede girişimcilerin birçok farklı yönde ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Paket kapsamında uygun geri ödeme seçenekleri de dikkat çekiyor.

Halkbank’tan 750 Bin Liralık Destek Paketi!

Halkbank, teknoloji üretimine ve girişimlerine özel desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Teknokent ve Teknoparklarda faaliyet gösteren veya gösterecek olan girişimcilere, Halkbank Tekno Destek Paketi sunulacak. 750 bin TL’ye varan kredi paketi kapsamında, 1 yıl boyunca ana apara ödemesi olarak kredi kullanılabilecek. 12 ay boyunca geri ödemesiz olarak kullandırılacak kredi, girişimcilerin Ar – Ge harcamaları, mal, hizmet veya ekipman alımları ile personel maaş ödemeleri, Teknokent kira ödemeleri başta olmak üzere projelerini ilerletme noktasında ihtiyaç duydukları sermaye ihtiyaçlarının karşılanması için destek kullanabilecekler.

60 Aya Kadar Vadeli Halkbank Destek Kredisi!

Girişimciler İçin 750 Bin Lira 60 Ay Vadeli Kredi Duyuruldu! 1 Yıl Boyunca Geri Ödemesi Yok! - Resim : 1

Teknokent Girişimci Kredisi kapsamında, kira ödemleri başta olmak üzere proje kapsamında girişimcilerin ihtiyaç duyacakları tüm finansmanlar için 750.000 TL’ye kadar kredi kullanmaları sağlanacak. Bu kapsamda 12 ay boyunca geri ödeme şartı aranmazken, 60 aya kadar da vade seçeneklerinin uygulanması hedefleniyor. Kredi kapsamında ayrıca daha birçok farklı avantaj da sunulacak.

Halkbank Teknokent Destek Paketi Avantajları

Halkbank Teknokent Destek Paket kapsamında finansman desteğinin ve uygun geri ödeme seçeneklerinin yanı sıra birçok avantaj da sağlanacak. Teknokent kira desteği, ücretsiz danışmanlık, ücretsiz eğitim desteği, bankacılık işlemlerinde muafiyet ve daha birçok seçenek yer alıyor. 1 yıl boyunca ayrıca krediden yararlanan girişimcilerin EFT/havale ve ticari kredi kartları işlemlerinden 1 yıl boyunca, POS kullanımlarında ise 6 ay boyunca ücretsiz olarak işlem gerçekleştirmeleri sağlanmaktadır.  

Etiketler: halkbank, destek paketi