Gazeteci Müge Anlı'nın Tarzı Olay Oldu! Hep Etek veya Elbise ile Görüntülenen Anlı, Nedenini...

Ekranların sevilen sunucusu Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı, gündemde kalmaya devam ediyor. Bu kez de giyim tarzı ile dikkat çeken Anlı, hep etek ve elbise ile görüntülenmesinin nedenini açıkladı. İşte Müge Anlı’nın, giyim tarzına ile ilgili yaptığı açıklamanın ayrıntıları…

Gazeteci Müge Anlı'nın Tarzı Olay Oldu! Hep Etek veya Elbise ile Görüntülenen Anlı, Nedenini...

Magazin muhabiri olarak başladığı kariyer hayatına uzun yıllar boyunca magazin programı sunucusu olarak devam eden Müge Anlı, yıllar sonra başarıya giden yolda yürüdüğü yolu değiştirerek araştırmacı- gazeteci olmaya karar verdi.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” isimli gündüz kuşağı programının sunuculuğunu yapan ve pek çok fail-i meçhul olayın aydınlanması konusunda emniyet güçlerine destek veren Anlı, araştırmacı- gazeteci olarak devam ettirdiği kariyerini daha da sağlamlaştırmak adına hukuk alanında yüksek lisans yaptı.

Pek çok ünlü ismin aksine özel hayatını gözlerden uzak yaşayan ve bugüne kadar eski evliliği dışında herhangi bir özel konu ile gündeme gelmemeyi tercih eden Müge Anlı, geçtiğimiz haftalarda kendi programında yaptığı bir açıklama ile evleneceğini duyurmuştu. “Sevineceğinizi biliyorum, o yüzden benden duyun istedim” diyerek İstanbul Asayiş Şube Müdürü Sinan Yüzbaşıoğlu ile aşk yaşadığını itiraf etmişti.

Bir süredir yeni evliliği ile gündeme gelen Müge Anlı, bu kez de yıllardır değişmeyen giyim tarzı ile kendinden söz ettirdi. Müge Anlı’nın sürekli olarak etek- ceket ve elbise giymeyi tercih etmesinin nedeni merak konusu olmuşken Anlı, yaptığı açıklama ile merakları giderdi.

Tarzını Korumaya Devam Ediyor!

Uzun yıllardır ekran önünde iş yapan araştırmacı- gazeteci Müge Anlı, yıllardır aynı giyim tarzını korumaya devam ediyor. Sarı saçları ile görmeye alışık olduğumuz Anlı, programlarına ya etek- ceket kombini ya da elbise kombini ile çıkıyor.

“Özel Bir Sebebi Yok!”

Gazeteci Müge Anlı'nın Tarzı Olay Oldu! Hep Etek veya Elbise ile Görüntülenen Anlı, Nedenini... - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde niçin hep aynı tarzda giyindiğine dair yöneltilen soruya yanıt veren Anlı “özel bir sebebi yok, kendime elbiseyi yakıştırıyorum” diyerek konuya netlik kazandırmıştı.

Pantolon Giydiği Görülmedi!

Kariyerinin henüz başında olduğu zamanlar dışında genel olarak aynı giyim tarzını korumayı başaran Anlı, şimdiye kadar nerede ise hiç pantolon ile görüntülenmedi.

Etiketler: müge anlı