Garanti’den rakiplerini ekarte edecek kampanya! Acil nakit ihtiyacına yetişti 10 bin TL ödeyecek

Türkiye’de fark yaratan özel bankalar arasında yer alan Garanti’den acil nakit ihtiyaçları kapsamında vatandaşlara yeni kampanyalar duyurmaya devam ediyor.

Garanti’den rakiplerini ekarte edecek kampanya! Acil nakit ihtiyacına yetişti 10 bin TL ödeyecek

Türkiye’de fark yaratan özel bankalar arasında yer alan Garanti’den acil nakit ihtiyaçları kapsamında vatandaşlara yeni kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Bu doğrultuda pandemi sonrasında dünyada yaşanan ekonomik kriz ülke genelinde vatandaşların alım gücünü bir anda düşürdü. Kötü günler geride kalmazken vatandaşlar bu süreçte bankalar tarafından yapılan yeni kampanyalara göz dikti.

Kredi ve kredi kartı gibi birçok borcu katlanan vatandaşlar bankalarda özel kampanyaları sorgularken Garanti BBVA’dan ise müjde niteliğinde yeni kampanya resmen açıklandı. Banka tarafından gelen açıklamada emeklisinden çalışanına ve ev hanımından ise üniversite öğrencisine kadar özel kampanya geldi. Banka tarafından yapılan açıklamada düşük faiz ile 10 bin TL nakit ödeme verileceği açıklandı.

 GARANTİ’DEN DÖRT DÖRTLÜK KAMPANYA

 Garanti Bankası yaptığı kampanya ile adeta diğer rakiplerini ekarte etti. Son zamanlarda bankalar tarafından yeni duyurular gelirken acil nakit ihtiyacı kapsamında vatandaşların ihtiyaçları bir anda karşılanacak.

Banka tarafından yapılan ihtiyaç kredisi kampanyasında 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi duyuruldu. Buna göre ise aylık taksit tutarı 475,28 TL olan kredide toplam geri ödeme tutarı ise 17.110,36 TL olarak açıklandı. Faiz oranı yüzde 2,60 olarak duyurulan Garanti kampanyasında ise nasıl katılacağı ve başvurulara dair detaylar da açıklandı.

 Banka kredi başvurusuna dair açıklamasını yaptı.

 “Cazip ihtiyaç kredisi faiz oranları ve bütçenize uygun vade seçenekleriyle her zaman yanınızdayız! İhtiyaç kredisi güncel faiz oranlarımızı yukarıdaki kredi hesaplama aracı üzerinden görüntüleyebilir, şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 335 Anında Kredi Hattı üzerinden ve şubelerimiz üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Onaylanan kredilerinizi Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimiz üzerinden hemen kullanabilirsiniz.

İhtiyaç kredisi hesaplama işlemini dilerseniz ihtiyacınız için gerekli kredi tutarını dilerseniz de bütçenizi zorlamayacak taksit tutarını girerek yapabilirsiniz.

 Sizlerde acil nakit ihtiyaçları kapsamında Garanti Bankası’ndan tüm acil ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İhtiyaç kredisi hesaplama işlemini dilerseniz ihtiyacınız için gerekli kredi tutarını dilerseniz de bütçenizi zorlamayacak taksit tutarını girerek yapabilirsiniz.

Etiketler: garanti