Garanti Duyurdu: Bayramda Bu Kişilere 5.000 TL Ödenecek! Masrafsız ve Yüzde 0,99 Faizli Kredi!

Nakit ihtiyacı çekenlere masrafsız ve düşük faizli krediler duyurulmaya devam ediyor. Garanti BBVA’dan yüzde 0,99 faizli 5.000 TL kredi fırsatı duyuruldu! Garanti Bayram Kredisi avantajları devam ediyor!

Garanti Duyurdu: Bayramda Bu Kişilere 5.000 TL Ödenecek! Masrafsız ve Yüzde 0,99 Faizli Kredi!

Bankacılık sektörünün öncü markalarından Garanti BBVA, bayram kredisi ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Nakit sorunlarının çözümünde tüm ihtiyaçları için yüzde 0,99 faizle ve masrafsız kredi sunmaya hazırlana Garanti BBVA, uygun geri ödeme seçeneklerini de bir arada sunmayı başarıyor. Üstelik mobil üzerinden başvuru yapılması yetecek. Kurban Bayramı’nda nakde ihtiyaç duyacaklara özel uygun oranlarla kredi fırsatı duyuruldu.

Yüzde 0,99 Faizli Bayram İhtiyaç Kredisi!

Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olanlara özel yüzde 0,99 faiz oranları ile 5.000 TL’ye kadar kredi fırsatı sunuluyor. Garanti BBVA’nın bayram özel kredisi kapsamında vatandaşların pek çok ihtiyacının bu yöntem ile çözüme kavuşturulması hedefleniyor. Masrafsız olarak kullandırılacak kredinin geri ödeme seçenekleri ise her bütçe için uygun ödeme planlarının hazırlanmasını sağlıyor.

5.000 TL Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Garanti Duyurdu: Bayramda Bu Kişilere 5.000 TL Ödenecek! Masrafsız ve Yüzde 0,99 Faizli Kredi! - Resim : 1

Garanti BBVA tarafından 5.000 TL’ye kadar masrafsız ve yüzde 0,99 faiz oranları ile kredi verilecek. Bayrama özel ihtiyaç kredisi kapsamında yer alan kredi, 12 aya kadar vade seçenekleri ile kullanılabilecek. Garanti BBVA Mobil üzerinden ‘’müşteri olmak istiyorum’’ adımlarını takip ederek vatandaşların Temassız müşteri olma teknolojisi ile yapacakları başvuru sonrasında krediden yararlanmaları sağlanacak.

Garanti BBVA Bayram Kredisi Başvuru Nasıl Yapılır?

27 Haziran – 7 Temmuz 2022 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını telefonlarında indirerek tüm vatandaşların yüzde 0,99 faizli, 12 ay vadeli ve masrafsız bayram ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanması mümkündür.

Garanti BBVA Mobil uygulamasından ilk defa temassız müşteri olma teknolojisi ile süreci tamamlayanlar, ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ adımlarını takip ederek dakikalar içinde işlem yapabilmektedir. Mobilden banka müşterisi olduktan sonra takip eden 3 gün içinde düşük faizli ve masrafsız krediye başvuruların yapılması sağlanmaktadır. Dijital kanallardan anında başvuru yaparak 5.000 TL bayrama özel ihtiyaç kredisinden tüm vatandaşların yararlanması mümkündür.