Garanti BBVA’dan masrafsız bayram kredisi: Yüzde 0,99 faiz, 12 ay vade fırsatı!

Özel bankalarımızdan birisi olan Garanti BBVA, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kesenin ağzını aştı. Banka, nakit ihtiyacı artan yeni müşterilerine düşük faiz karşılığında, masrafsız bayram kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. İşte Garanti BBVA’nın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Garanti BBVA’dan masrafsız bayram kredisi: Yüzde 0,99 faiz, 12 ay vade fırsatı!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine devam ediyor olması, enflasyonun giderek artması, Rusya- Ukrayna savaşının sonlanmaması ve diğer faktörler çerçevesinde rekor seviyelere doğru adım adım ilerleyen zam oranları, vatandaşların gündelik hayatlarını idame ettirmelerine engel olmaya başladı. Giderlerin giderek arttığı ancak gelirin sabit olduğu şu günlerde temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta güçlük çeken vatandaşlar, bütçelerini toparlayabilmek adına nakit desteği arayışı içerisine girmeye başladılar.

Vatandaşların içlerinde bulundukları zorlu ekonomik şartlara karşın daha fazla sessiz kalmamayı tercih eden bankalardan birisi olan Garanti BBVA, yeni ayın gelmesi ile birlikte kesenin ağzını açtı. Banka, Kurban Bayramı öncesi yeni müşterilerinin bütçelerini ferahlatmak adına düşük faizli bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Garanti BBVA Masrafsız İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Kaliteli hizmeti ve avantajlı kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Garanti BBVA, Kurban Bayramı öncesinde masrafsız bir bayram kredisi geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni müşterilerinin kullanımına açmış olduğu kampanyasının üst limitinin 5 bin TL, azami vade sayısının 12 ay ve aylık faiz oranının yüzde 0,99 olduğunu bildirdi.

Garanti BBVA Masrafsız ihtiyaç Kredisi Kampanyasının Ayrıntıları

Garanti BBVA’dan masrafsız bayram kredisi: Yüzde 0,99 faiz, 12 ay vade fırsatı! - Resim : 1

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 5 bin TL üst limitli, yüzde 0,99 faiz oranlı masrafsız bayram kredisi kampanyasından yalnızca yeni müşteriler yararlanabilmektedir. Ayrıca başvuru sürecinin tamamlanabilmesi için şubelere gidilmemesi ve başvuruların mobil uygulama aracılığı ile yapılması gerekmektedir.

Garanti BBVA Masrafsız İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başvurusu 2022

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 5 bin TL üst limitli, yüzde 0,99 faiz oranlı masrafsız bayram kredisi kampanyasından yararlanarak bütçelerini ferahlatmak isteyen vatandaşların, 7 Temmuz tarihine kadar bankanın mobil uygulaması aracılığı ile üyelik işlemlerini tamamlamaları ve başvuru sürecinin tamamlanmasını takiben 3 gün içerisinde ilgili kredi kampanyasına başvuruda bulunmaları gerekmektedir.