Garanti BBVA’dan Dev Kampanya: 12 Dev Adam’la Tiflis Seyahati, Konaklama ve Maç Biletleri Hediye!

Garanti BBVA, daha önce de sunmuş olduğu cazip tekliflerine şimdi bir yenisini ekledi. Garanti BBVA, mobil uygulama üzerinden müşteri olanlara 12 Dev Adam’la Tiflis’e gitme şansı sunuyor!

Garanti BBVA’dan Dev Kampanya: 12 Dev Adam’la Tiflis Seyahati, Konaklama ve Maç Biletleri Hediye!

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında bulunan Garanti BBVA, bugüne kadar birçok bankacılık ürün ve hizmetinde çeşitli kampanyaları müşterilerine ve potansiyel müşterilerine sunarak dikkatleri çekmeyi başardı. Son olarak emekli maaş müşterilerine sunduğu nakit promosyon ödemelerinde limiti ilk yükselten bankalardan biri olarak dikkatleri çeken Garanti BBVA, bu kez de yeni müşterisi olan vatandaşlara sunduğu fırsatla dikkat çekti. Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden Garanti BBVA müşterisi olanlar, 12 Dev Adam’la Tiflis’e gitme şansı yakalıyor! İşte detaylar…

Garanti BBVA 12 Dev Adam’la Tiflis’e Gönderiyor!

Garanti BBVA, cazip tekliflerine bir yenisini daha ekledi. Söz konusu kampanya dahilinde, Garanti BBVA Mobil uygulaması aracılığıyla ilk kez Garanti BBVA müşterisi olan 2 kişi çekiliş ile 12 Dev Adam’ın Tiflis’te oynayacağı Avrupa Şampiyonası karşılaşmalarına gitme şansı yakalayacak. İlgili kampanya, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 30 Haziran 2022 tarihli izni ile 13 Temmuz 2022 (TSİ 01.00) ve 20 Temmuz 2022 (TSİ 23.59) tarihleri arasında düzenleniyor. Söz konusu kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden Garanti BBVA temassız bireysel müşterisi olanlara 1 çekiliş hakkı sunuluyor.

Çekiliş Tarihi ve Adresi

Garanti BBVA’dan Dev Kampanya: 12 Dev Adam’la Tiflis Seyahati, Konaklama ve Maç Biletleri Hediye! - Resim : 1

Garanti BBVA’nın sunduğu bu kampanya dahilinde her yeni müşterinin yalnızca 1 çekiliş hakkı bulunuyor. Kampanya çekilişi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mahallesi Bayrak Sokak No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, notuer huzurunda ve katılıma açık olarak gerçekleştirilecek. Çekilişle birlikte 2 kişiye 12 Dev Adam maç seyahati, yani 6-8 Eylül 2022 tarihleri arasında 2 kişilik Gürcistan Tiflis seyahati ikramiyesi verilecek. Çekiliş sonuçları ise 26 Temmuz 2022 tarihinde Türkiye Gazetesi’nde yayınlanacak. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacak.

İkramiyeye Neler Dahil?

Kampanya sonucu verilecek olan İstanbul-Tiflis-İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti, 2 gece otelde konaklama ve kahvaltı, 2 kişilik Türkiye-İspanya ve Türkiye-Belçika maçı biletlerini kapsayan ikramiye verilecek. Seyahat İstanbul’da başlayacak ve İstanbul’da bitecek, talihlilerinin en yakın havaalanına gidiş dönüş masrafları da kendilerine ait olacak. Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamayacak. Kampanyada birden fazla kişi ikramiye kazanamayacak.