Garanti BBVA Sıfır Faiz Dönemini Başlattı: 31 Temmuz Tarihine Kadar 6 Ay Vade ile...

Tüketicilerin artan nakit ihtiyaçlarına karşılık yeni bir ödeme kampanyası geliştiren Garanti BBVA, 5 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarının faizsiz olarak karşılanacağını bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Garanti BBVA Sıfır Faiz Dönemini Başlattı: 31 Temmuz Tarihine Kadar 6 Ay Vade ile...

Ülkemizin en önemli özel bankalarından olan Garanti BBVA, faiz ödemekten yorulan tüketicilere yeni bir müjde verdi. Banka, ay sonuna kadar geçerliliği bulunan yeni faizsiz ödeme kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Geliştirdiği kart kampanyaları ve her dönem için özel olarak düzenlediği finansman hizmetleri ile müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Garanti BBVA, bu sene de artan ürün fiyatlarına ve dolayısı ile de nakit ihtiyaçlarına karşın vatandaşın yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu yeni kampanyası ile destekleyen banka, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA’nın “faizsiz taksitli nakit avans” başlığı ile duyurmuş olduğu yeni kampanyasına göre bankaya kredi kartı ürünlerinden birisi için başvuru yapan yeni müşterilere, sıfır faiz ve masrafsız olarak nakit hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi. 31 Temmuz tarihine kadar başvurulara açık olan yeni kampanya kapsamında sunulacak olan nakit hizmetinin üst limiti 5 bin TL, azami vade sayısı ise 6 ay olarak belirlendi.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyasının Detayları

Garanti BBVA Sıfır Faiz Dönemini Başlattı: 31 Temmuz Tarihine Kadar 6 Ay Vade ile... - Resim : 1

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 5 bin TL üst limitli masrafsız ve faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilmek için daha önce bankanın kredi kartı ürünlerinden birini kullanmıyor olmak gerekmektedir. Ayrıca kampanyanın geçerli olabilmesi için üyelik sürecinin mobil üzerinden tamamlanması zorunlu tutulmuştur.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 5 bin TL üst limitli masrafsız ve faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilmek için öncelikle bankanın mobil uygulamasının indirilmesi gerekmektedir. Mobil uygulamanın açılan ekranında yer alan “müşteri olmak istiyorum” butonunun tıklanmasının ardından üyelik adımları takip edilmeli ve son olarak görüntülü konuşma ile üyelik süreci sonlandırılmalıdır.

Garanti BBVA üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından yine bankanın mobil uygulamasında yer alan “başvurular” kategorisinden bireysel kredi kartı başvurusu yapılmalıdır. Kart başvurusunun olumlu cevaplanmasından sonra ise “başvurular” kısmında yer alan “taksitli nakit avans” kategorisine erişim sağlanmalıdır.

Etiketler: garanti bbva, kredi