Garanti BBVA, ihtiyaç kredilerinde dijital dönemi başlattı! Faiz oranları yüzde 2,09’a kadar düştü! Acele edin; ihtiyaçlarınızı ertelemeyin!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara bir faiz indirimi haberi de Garanti BBVA isimli bankadan geldi. Kredi faizlerini düşüren Garanti BBVA, ek avantajlar ile dijital krediler sunmaya başladı.

Garanti BBVA, ihtiyaç kredilerinde dijital dönemi başlattı! Faiz oranları yüzde 2,09’a kadar düştü! Acele edin; ihtiyaçlarınızı ertelemeyin!

Bankacılık hizmetleri arasında talep açısından en çok tüketilen kredi hizmetleri, bu senenin de gözde bankacılık hizmetleri arasındaki yerini aldı. Kredi denince ise, her sene olduğu gibi bu sene de vatandaşlar yoğun bir şekilde ihtiyaç kredisine ilgi göstermeye başladı. Bankalar arasındaki rekabetten dolayı son zamanlarda daha avantajlı hale gelmeye başlamış olan ihtiyaç kredilerinde şimdilerde faiz oranları düşürülmeye başlandı.

Faiz oranlarında indirime giden bankalardan biri olan Garanti BBVA, ihtiyaç kredileri başta olmak üzere pek çok kredi hizmetinde indirime gidildiğini duyurdu. Kasım ayı itibariyle daha düşük faiz oranından hizmet vermeye başlamış olan Garanti BBVA, aynı zamanda ihtiyaç kredisi geri ödemelerinde de çeşitli avantajlar sağlamaya başladı. Bu kapsamda vatandaşları ayrıntılı bir şekilde bilgilendiren Garanti BBVA, güncel ihtiyaç kredisi faiz oranını da açıkladı.

GARANTİ BBVA’DA İHTİYAÇ KREDİSİ YÜZDE 2,09’A DÜŞTÜ

İhtiyaç kredilerinde düşük faiz politikası güden bankalardan biri olan Garanti BBVA, 36 kadar sunduğu ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını yüzde 2,09’a kadar düşürdü. Vade süresinden çekilecek olan kredi tutarına kadar pek çok etkenden etkilenerek faiz oranlarında değişikliğe giden Garanti BBVA, ihtiyaç kredilerinde yüzde 2,09’dan başlayan faizlerin yüzde 2,61’e kadar yükselebileceğini açıkladı.

Öte yandan yüzde 2,09’dan başlayan faizler ile 36 ay vadede ihtiyaç kredisi sağlamaya başlamış olan Garanti BBVA, bankasından yüzde 2,61 oranından 36 ay vade ile çekilecek olan 15 bin TL’lik bir kredinin ortalama masraflar üzerinden hesaplanması halinde aylık 714 lira 23 kuruş taksit ortaya çıkaracağını bildirdi.

GARANTİ BBVA’DA GERİ ÖDEME ERTELEME DÖNEMİ BAŞLADI

Garanti BBVA, ihtiyaç kredilerinde dijital dönemi başlattı! Faiz oranları yüzde 2,09’a kadar düştü! Acele edin; ihtiyaçlarınızı ertelemeyin! - Resim : 1

Kişiye özel geri ödeme erteleme planı devreye alan bankalardan biri olan Garanti BBVA, kasım ayında da avantajlı geri ödeme seçenekleri ile hizmet vermeyi sürdüreceğini duyurdu. Bu bağlamda üç aya kadar ödeme erteleme seçeneği de sunan Garanti BBVA, ertelenen ayların toplam vade süresinden düşülerek, taksitlendirmenin yapılabileceğini bildirdi.

Öte yandan Garanti BBVA, bankasından yüzde 2,58 faiz oranı ve 36 ay vade ile çekilecek olan 25 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisinin aylık bin 183 lira 86 kuruşluk ödeme taktileri çıkaracağını hesaplayarak, ihtiyaç kredisi faiz oranları güncellenmesi duyurusunun altında kamuoyu ile paylaştı.