Garanti Bankası'ndan 5 Bin Lira Ödemeler Başladı! Faizsiz ve Masrafsız Anında Hesapta!

Acil nakit ihtiyacı çekenlere Garanti BBVA’dan faizsiz ve masrafsız nakit avans fırsatı duyuruldu! 5.000 TL’ye kadar ödeme yapılacak! İşte detaylar…

Garanti Bankası'ndan 5 Bin Lira Ödemeler Başladı! Faizsiz ve Masrafsız Anında Hesapta!

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Yüzde 0 faiz oranları ile kullandırılacak nakit avans kapsamında, Mobil’den müşterisi olanlara özel 5.000 TL’ye kadar ödeme yapılacak. Talep edenler için kampanya kapsamında hiçbir faiz ve masraf ödenmeden anında hesaplarına nakit gönderimi gerçekleştirilecek. Taksitli Nakit Avans fırsatı kapsamında uygun vade oranları ile kolay geri ödeme planları da sunulmaya devam ediyor.

Garanti Faizsiz Nakit Avans Fırsatını Duyurdu!

Garanti BBVA Mobil’den şubeye bile gitmeye gerek kalmadan faizsiz ve masrafsız olarak 5.000 TL ödemeler yapılmaya devam ediyor. Uygulama üzerinden müşteri olup, bireysel kredi kartı başvuru yapanlara özel, başvuru onaylandığında 5.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans verilecek. Uygun geri ödeme koşulları ile sunulacak nakit kapsamında vatandaşların birçok ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Vatandaşların artan nakit ihtiyaçları için bankalardan benzer çözümler de sunulmaya devam ediyor.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Nasıl Kullanılır?

Garanti Bankası'ndan 5 Bin Lira Ödemeler Başladı! Faizsiz ve Masrafsız Anında Hesapta! - Resim : 1

Garanti BBVA faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans fırsatları ile 6 aya taksit seçenekleri de sunuluyor. 5.000 TL’ye kadar nakit avans avantajlarından yararlanmak isteyenlerin dijital kanalları kullanarak avantajlı şekilde faizsiz taksitli nakit avans seçeneklerinden yararlanması sağlanacak. Garanti BBVA Mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra ‘’Hesap ve Kart > Kartlar’’ adımlarını takip ederek, ‘’Nakit Ödeme Çözümleri > Nakit Avans’’ seçeneklerini kullanarak işlem yapılabilmektedir.

30 Haziran Son Başvuru Tarihi!

12 Mayıs – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Garanti BBVA Mobil üzerinden şubesiz müşteri olma ve bireysel kredi kartı başvurusu yapma adımlarını tamamlayanların yararlanması hedefleniyor. Müşteri olma sürecinin tamamlanmasının ardından 14 gün için Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet üzerinden bireysel kredi kartı başvurunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması durumunda ödemelerden yararlanabilecekler.