Garanti Bankası müşterisi olanlar yaşadı! Her türlü ihtiyacınız için faizsiz kredi çekebilirsiniz. Peki faizsiz kredi kullanmak için hangi şartlar gerekiyor?

Garanti BBVA, müşterilerine sıfır faizli kredi müjdesi verdi. Faizsiz kredi fırsatından yalnızca bankanın halihazırda müşterisi olan kişiler yararlanabilecek. İşte, Garanti BBVA'nın müşterilerine özel olarak sunduğu faizsiz kredinin merak edilen detayları...

Garanti Bankası müşterisi olanlar yaşadı! Her türlü ihtiyacınız için faizsiz kredi çekebilirsiniz. Peki faizsiz kredi kullanmak için hangi şartlar gerekiyor?

Garanti BBVA, acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka, Garanti BBVA Mobil Bankacılık üzerinden yapılacak başvuruların ardından 25.000-35.000 TL arasında faizsiz ihtiyaç kredisi kullanma hakkı tanıyacak.

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI

Garanti BBVA'nın müşterilerine özel sunduğu yeni kredi kampanyası sıfır faizli seçeneğiyle dikkat çekiyor. 25.000-35.000 TL arasında değişen kredi imkanından yararlanan müşteriler ayrıca geri ödemelerini de uygun vade seçenekleriyle yapabilecek.

Garanti Bankası müşterisi olanlar yaşadı! Her türlü ihtiyacınız için faizsiz kredi çekebilirsiniz. Peki faizsiz kredi kullanmak için hangi şartlar gerekiyor? - Resim : 1

 

12 Aya Varan Vade Fırsatı

Garanti BBVA, müşterilerini kapsayan yeni kredi kampanyası esnek vade seçenekleriyle de ön plana çıktı. Başvurusu onaylanan müşteriler, ihtiyaçları doğrultusunda 3, 6 ve 12 aylık vade seçeneklerinden faydalanabilecekler. Bu alternatif sayesinde müşteriler sıkışmadan diledikleri planlama özgürlüğünde geri ödemelerini yapmış olacak.

Garanti Bankası'nın sunduğu yeni kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler başvuru işlemlerini mobil uygulama ya da Garanti BBVA şubelerinden kolaylıkla yapabilirler.