Garanti Bankası Hesabı Olanları Sevindiren Haber: AĞUSTOS Ayında Mobil Başvurularla 1.500 TL Geri Ödemesiz Hediye Kazanma Şansı!

Garanti bankası, ağustos ayına özel kampanyalarını duyurdu! Kampanya kapsamında her harcama yapan kişiye toplamda 1500 TL hediye para verileceği bildirildi. Peki, bu kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? Detaylar haberimizde...

Garanti Bankası Hesabı Olanları Sevindiren Haber: AĞUSTOS Ayında Mobil Başvurularla 1.500 TL Geri Ödemesiz Hediye Kazanma Şansı!

Garanti bankası, ağustos ayı için yeni kampanyalarını duyurdu: harcama yapan herkes toplamda 1500 TL hediye kazanacak! Kampanyaya katılım detayları haberin devamında... İşte ayrıntılar...

 

Garanti Bankası'ndan gelen açıklamaya göre ağustos ayı kampanyası oluşturuldu. Türkiye'de kredi kartı kullanımı oldukça ciddi seviyeye ulaştı. Sürekli değişen fiyatlar sebebiyle kişiler almak istedikleri ürünü daha hızlı alabilmek için kredi kartıyla taksitli ve tek çekim alışveriş yapıyorlar. Bu açıdan bakıldığında kredi kartı kullanımının artmasıyla birlikte bankalardan da kredi kartı kullanıcılarına cazip fırsatlar sunulmaya başladı. Bankalar tarafından kart kampanyaları artırılarak devam ediyor. Garanti Bankası'da bu bankalardan bir tanesi oldu.

Garanti Bankası 1500 TL Hediye Kampanyası Detayları

Garanti Bankası tarafından sağlanan pek çok farklı avantaj müşterilerin bu bankayı tercih etmesini sağlıyor. Nakit paraya sıkışan vatandaşları promosyon ve özel kredi teklifleri ile dikkat çeken banka kredi kartı kullanan vatandaşlara da bonus kampanyaları ile harcamalarını indirimli ve ücretsiz olarak yapabilmelerine imkan sağlıyor. Ağustos ayının gelmesi ile beraber Vestel'e özel yeni bir kampanya bankadan geldi. Mobil bankacılık üzerinden banka müşterisi olan kişilere Vestel'den alışveriş kredisi kullanmaları halinde 1500 TL Bonus veriliyor. Kampanyadan Bonus kazananlar anlaşmalı tüm yerlerde indirim fırsatından faydalanabiliyorlar. Garanti BBVA mobil bankacılık işlemini gerçekleştirdiğiniz durumlarda görüntülü görüşmeyle banka müşterisi olmanız da mümkün hale geliyor. Peki, kampanya koşulları nedir?

Kampanya Koşulları Ve Süresi Açıklandı

Garanti Bankası'ndan 1500 TL hediye bonus kampanyasının detayları açıklandı. 01.08.2023 ile 31 08.2023 tarihleri arasında Vestel mağazalarında Garanti BBVA alışveriş kredisi ile yapılacak işlemlerde bu kampanya geçerlidir. Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek banka müşterisi olmayanların müşteri olmak istiyorum adımını kullanıp ilk defa Garanti BBVA alışveriş kredisi kullanarak 1000 TL aynı zamanda kredi kartı başvurusu yapan ve Bonus kredi kartı bulunan Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişilere 1500 TL Bonus sağlanacak. Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar kampanyanın bitiminden hemen sonra 18.09.2023 tarihinde aktif kredi ve sanalkart veya bonus kredi kartına bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişilere yüklenecek. Yüklenen hediyeler bu tarih itibariyle bankadan internet bankacılığı ile bonusflaş üzerinden bonuslar görüntülenebilecek.

Garanti Bankası'nın sağlamış olduğu bu kampanya ile kazanım sağlayabilmek için bonus kredi kartının 31 Ağustos tarihi öncesi oluşmuş olması ve ilk alışverişi yine 14 Eylül 2023 tarihinden önce gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tarih sonrasında yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Bonus için başvurulan kampanyaya Bonus fleksi, ticari kartlar, Bonus genç ve para kart sahipleri dahil edilmemektedir.