Garanti Bankası Akaryakıt Kampanyasını Duyurdu! Akaryakıt ve Otogaz Alımına 40 TL Hediye Edecek!

Yakıt harcamasına 40 TL bonus kazanma fırsatı Garanti BBVA bankası tarafından duyuruldu. Akaryakıt harcamaları ya da otogaz alımı 40 TL bonus kazandıracak. Kampanyanın son tarihi ve kampanya sürecine dair tüm şartlar haberimizde…

Garanti Bankası Akaryakıt Kampanyasını Duyurdu! Akaryakıt ve Otogaz Alımına 40 TL Hediye Edecek!

Garanti Bankası ile 1000 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması değer kazanıyor. 40 TL bonus kazanabilmek için kampanyaya katılım sağlamak gerekiyor. Yapılacak ilk harcama öncesinde kampanyaya katılım sağlayan tüm Garanti müşterileri kapsamda sunulan 40 TL değerindeki bonusdan yararlanabilecek.

Akaryakıt Kampanyasına Son Katılım Tarihi Ne Zaman?

Kampanya sadece Bonus üye işyerlerinde geçerli olacak. Tek seferde yapılacak 1000 TL'lik harcama dikkate alınacak. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin 12 Temmuz tarihine kadar akaryakıt harcamalarını yapması gerekiyor. Fiziki ya da sanal POS üzerinden yapılacak tüm harcamalar kampanya sürecine dahil edilir.

Kampanyaya Başvuru Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası tarafından sunulan bedava akaryakıt kampanyasından yararlanabilmek için Bonusflaş uygulamasını cep telefonuna indirmek gerekiyor. Uygulama üzerinden “hemen katıl” butonu ile kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Alınacak Akaryakıt ya da Otogaz alışverişi katılım sağlandıktan sonra yapılmaya başlanmalıdır. İnternet üzerindeki harcamalar, temassız işlemler ve sanal kart ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil edilir.

Kampanyadan Kimler Yararlanamaz?

Garanti Bankası Akaryakıt Kampanyasını Duyurdu! Akaryakıt ve Otogaz Alımına 40 TL Hediye Edecek! - Resim : 1

Garanti Bankası tarafından sunulan kampanyadan Bonus Flexi kart, Bonus Business kart sahipleri yararlanamıyor. Düzenli ödeme ya da fatura ödeme talimatları kampanya kapsamında kabul edilmiyor. Her müşteri en fazla 40 TL bonus kazanabiliyor.

Kazanılan TL’ler Hesaba Ne Zaman Yüklenir?

Garanti Bankası tarafından sunulan kampanyanın 12 Temmuz tarihine kadar başvuru süreci devam ediyor. Kampanya ile kazanılan tüm puanlar 16 Temmuz tarihinden başlayarak 16 Ağustos tarihine kadar hesaba yüklenecek. 1 aylık dönemde hesaba tanımlanan tüm bonuslar 17 Ağustos tarihine kadar kullanılabilecek.

Kampanyaya Dair Detaylar…

Akaryakıt kampanyası detayları netleşti. Kampanya sürecinde dikkat edilmesi gerekenler:

●     Kampanya sadece yurt için harcamalarda geçerli olacak.

●     İptal ya da iade işlemlerinde sunulan worldpuanlar hesaptan geri alınır.

●     Ticari Kart sahipleri için bir istisna bulunur.

●     BonusFlaş üzerinden yapılacak katılımlarda şahıs şirketi sahibi müşteriler sadece bu fırsattan yararlanabilir.