Galatasaray-Zalgiris maçını sifresiz canlı veren kanallar GS Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı sifresiz izle

Galatasaray-Zalgiris maçını saat 21.30'da canlı olarak D-Smart ve D-Smart Go ekranlarından yayınlanacak. Peki Galatasaray'ın maçını hangi kanallar şifresiz veriyor?

Galatasaray-Zalgiris maçını sifresiz canlı veren kanallar GS Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı sifresiz izle

Galatasaray, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında bu akşam taraftarı önünde Litvanya ekibi Zalgiris'i konuk edecek. Peki, Galatasaray-Zalgiris rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray bu akşam Litvanya ekibi Zalgiris'le karşı karşıya gelecek. Litvanya'da oynanan ilk maçta son dakikada yediği golle 2-2 berabere kalan Galatasaray yarın akşam Zalgiris karşısında kazanarak tur atlamayı hedefliyor. Peki, Galatasaray-Zalgiris rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında bu akşam Litvanya temsilcisi Zalgiris'i konuk edecek.

Rams Park'ta yapılacak müsabaka saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan hakem Willy Delajod yönetecek.

GALATATASARAY-ZALGİRİS MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR HANGİLERİ?

Galatasaray-Zalgiris maçı D-Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turunda başlayan sarı-kırmızılı takım, Zalgiris ile yaptığı ilk maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın tur atlaması için bu akşamki karşılaşmadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Müsabaka, berabere sonuçlanması durumunda uzatmalara gidecek.

Galatasaray, maçı kaybetmesi halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek.

TORREIRA, ICARDA VE ZAHA KRİTİK MAÇTA YOK

Galatasaray'da Lucas Torreira sakatlığı, Mauro Icardi ile Wilfried Zaha da UEFA listesinde olmadığı için bu akşamki mücadelede süre alamayacak.

Zalgiris'te ise ilk maçın son dakikalarında 2-2 beraberliği sağlayan Donatas Kazlauskas kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda yer bulamayacak.