Galatasaray Zalgiris maçını canlı veren yabancı kanallar D Smart, S Sport Galatasaray-Zalgiris maçı şifresiz mi şifreli mi S Sports canlı izleme frekans ayarı

Galatasaray, Litvanya temsilcisi Zalgiris ile 2-2 berabere kaldığı maçın rövanşında taraftarı önünde Rams Stadyumu'nda Zalgiris'i konuk edecek. Eğer Galatasaray, Zalgiris'i elerse bir sonraki turda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile eşleşecek. Peki Galatasaray-Zalgiris maçı şifresiz mi şifreli mi? GS-Zalgiris maç yayın frekansı - D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart Go ile ilgili tüm detaylar

Galatasaray Zalgiris maçını canlı veren yabancı kanallar D Smart, S Sport Galatasaray-Zalgiris maçı şifresiz mi şifreli mi S Sports canlı izleme frekans ayarı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu mücadele, 2 Ağustos Çarşamba günü saat 21:30'da Rams Stadyumu'nda gerçekleşecek. Maçın hakemi ise Fransız hakem Willy Delajod olacak. Peki,  GS-Zalgiris maçı şifresiz mi şifreli mi? GS-Zalgiris maç yayın frekansı - D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart Go

GS-ZALGİRİS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ, ŞİFRELİ Mİ?

GS-Zalgiris maçı şifresiz mi şifreli mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. Tüm futbolseverler bu önemli mücadeleyi canlı olarak izlemek için D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart Go platformlarını takip edebilirler. Heyecan dolu maç, futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacak ve büyük bir ilgiyle takip edilecektir.

Takımların sahaya çıkacağı bu kritik mücadele, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak. 

GALATASARAY ZALGİRİZ İLK 11'LER BELLİ OLDU

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Zalgiris Vilnius'u konuk edecek ve mücadele için kadrolar belirlendi.

Galatasaray'ın ilk 11'i şu şekilde:

Kaleci: Fernando Muslera
Defans: Omar Elabdellaoui (Boey), Hugo Nilsson, Christian Luyindama (Abdülkerim Bardakçı), Angelino
Orta Saha: Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı (Oliveira), Nicolò Zaniolo
Forvet: Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Cédric Bakambu

Zalgiris Vilnius'un ilk 11'i ise şu şekilde:

Kaleci: Džiugas Bartkus (Gertmonas)
Defans: Vaidas Slavickas (Kazukolovas), Aleksandar Kosorić (Gorobsov), Bopesu Simon Ayomide, Aurimas Švedas (Golubickas)
Orta Saha: Lukas Vaičiulis (Vaca), Domagoj Antolić (Mamic), Damjan Bohar (Buff)
Forvet: Stefan Dangubić (Vucur), Vitalijs Maksimenko (Kendysh), Antonio-Mirko Čolak (Antal)

GALATASARAY 3. ÖN ELEME TURU RAKİBİ KİM?

Eğer Galatasaray, Zalgiris'i elemeyi başarırsa, Şampiyonlar Ligi'nde yolculuğuna Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile devam edecek. Üçüncü ön eleme turu maçları, ilk ayak müsabakaları 8-9 Ağustos tarihlerinde, rövanş maçları ise 15-16 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Galatasaray, üçüncü ön eleme turunda Olimpija Ljubljana karşısında başarılı bir performans sergileyerek grup aşamasına adını yazdırmayı hedefliyor.

GS ZALGİRİS ŞİFRESİZ İZLE!

Galatasaray Zalgiris  maçı şifresiz yabancı kanallar'ın ne olduğu bu heyecanlı karşılaşmayı izleyecek olan futbolseverler tarafından merak ediliyor. Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanş maçında Zalgiris karşı karşıya gelecek. Türkiye'de Galatasaray Zalgiris karşılaşmasının yayın hakları S Sport Plus'ta. Fakat maç birçok yabancı kanaldan da canlı, naklen olarak izlenebilecek. İşte GS Zalgiris maçı şifresiz veren yabancı kanallar;

S Sport (Türkiye)
S Sport Plus (Türkiye)
CBC Sport (Azerbaycan) (Türk takımlarının maçlarını her zaman olmasada bazı zamanlarda canlı, naklen olarak yayınlıyor)

GALATATASARAY-ZALGİRİS MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR HANGİLERİ?

Galatasaray-Zalgiris maçı D-Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turunda başlayan sarı-kırmızılı takım, Zalgiris ile yaptığı ilk maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın tur atlaması için bu akşamki karşılaşmadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Müsabaka, berabere sonuçlanması durumunda uzatmalara gidecek.

Galatasaray, maçı kaybetmesi halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek.

TORREIRA, ICARDA VE ZAHA KRİTİK MAÇTA YOK

Galatasaray'da Lucas Torreira sakatlığı, Mauro Icardi ile Wilfried Zaha da UEFA listesinde olmadığı için bu akşamki mücadelede süre alamayacak.

Zalgiris'te ise ilk maçın son dakikalarında 2-2 beraberliği sağlayan Donatas Kazlauskas kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda yer bulamayacak.

İDMAN TV UYDU FREKANSLARI : İdman Tv kanalını 3 ayrı uydu üzerinden izleme şansınız var. Bunlardan ilki idmantv.az sitesinden de bilgi olarak paylaşılan uydu bilgileri. İdman TV frekansı şu şekilde Satellite: Azerspace 1 / Orbital position: 46°E / Downlink Frequency: (MPEG-2) f = 11175 MHz / (Polarization- H) Symbol rate – 27500 Msymbol/s FEC - 5/6 İdman Tv Hotbird uydusu Frekansı şöyle : 11168 / Pol.:Yatay(H) / Symbol:20400 / Fec:5/6 / Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C

İdman Tv Türksat uydusu frekansı : Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical) / Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4 / Türksat 4A Frekans : 11747 MHz / Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal) / Sembol  (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6


AZ TV FREKANSLARI : Galatasaray-Zalgiris maçını İdman TV canlı yayınlarken AZ TV ise Konferans Ligi'nin bir diğer önemli karşılaşmalarını şifresiz veriyor. AZ TV'yi izlemek için de AZTV Hotbird uydusu frekansı şöyle : Frekans:11168 Pol.:Yatay(H)
Symbol:20400 Fec:5 / 6Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 veya 12 34 56 9C 65 43 21 9C

AZ TV UYDU Frekans Bilgisi : Uydu : Azerspace-1 /Frekans: 11169
Sembol: 20400 / Fec: 5/6 / Polarizasyon: H- Yatay

İDMAN TV FREKANSI NASIL AYARLANIR? : İdman TV üzerinden Galatasaray Zalgiris maçını şifresiz ve canlı yayınla izlemek için uydu frekansını ayarlamanız gerekiyor. Uydu frekansı nasıl ayarlanır diyorsanız işte 8 adımda yapmanız gerekenler; 1. Adım: Ana menüye girebilmek için; uzaktan kumandanızda 'MENÜ' veya 'SETUP' yazan düğmeye basınız.

2. Adım: Uydu alıcısı marka modeline göre; 'KANAL ARAMA' , 'MANUEL ARAMA' , 'KANAL EKLEME' , 'EL İLE ARAMA' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip 'OK' e basınız.

3. Adım: Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre; 'TP FREKANSI' , 'ALIŞ FREKANSI' , 'FREKANS' , 'UYDU FREKANSI' seçeneklerinden biri belirecektir, YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak İdman TV yeni frekansı olan '11168' değerini girin.

4. Adım: Yine aynı ekranda 'SEMBOL ORANI' yada 'SYMBOL RATE' değeri olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak '20400' girin..

5. Adım: Yine aynı ekranda bulunan ve 'POLARIZASYON' yada 'POL' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla 'H-Yatay' olacak şekilde değiştirin.

6. Adım: Yine aynı ekranda bulunan 'FEC' değerini değiştirmek için YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla '5/6' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur.

7. Adım: Son olarak 'OK' tuşuna basarak İdman TV yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen 'ARAMA BAŞLAT' yada 'TP ARA' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir.

8. Adım: Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.