Galatasaray-Zalgiris maçına bu hareket damga vurdu! Paylaşım rekoru kıran Atatürk göndermesi

Galatasaray Şampiyonlar Ligi eleme turlarında sahasında Litvanya ekibi Zalgris'i ağırladı. 'Atatürk' dizisini yayınlamayacağını açıklayan Disney Plus'a gönderme yapılarak Mustafa Kemal Atatürk'ün "Geldikleri gibi giderler" sözü maçın yayınlandığı kanaldaki alt bantta yer aldı. Platforma yapılan gönderme sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray-Zalgiris maçına bu hareket damga vurdu! Paylaşım rekoru kıran Atatürk göndermesi

Aras Bulut İynemli’nin başrolünü üstlendiği Atatürk dizisinin Disney Plus platformunda yayınlanmayacak olmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu kez de canlı TV platformu D-Smart Go, Galatasaray- Zalgiris maçı sırasında Atatürk'ün sözünü alt bantta paylaşarak Disney Plus'a göndermede bulundu.

"GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER"

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Litvanya temsilcisi Zalgiris'le karşı karşıya geldi. Maçı yayınlayan D-Smart Go platformu, maç esnasında Mustafa Kemal Atatürk'ün "Geldikleri gibi giderler" sözünü paylaştı.

Galatasaray-Zalgiris maçına bu hareket damga vurdu! Paylaşım rekoru kıran Atatürk göndermesi - Resim : 2

Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen ve infiale yol açan Disney Plus platformuna gösterilen tepki sosyal medyada gündem oldu.

NE OLMUŞTU?

Disney Plus platformu daha önce yayınlayacağını duyurduğu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmişti.

Söz konusu iptal kararı Türkiye'de gündem olmuş ve birçok kişi tarafından tepki çekmişti. 29 Ekim'de yayınlanması planlanan dizinin film olarak televizyon ve sinemalarda gösterileceği duyurulmuştu.