Galatasaray - Kopenhag Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı? GS Şampiyonlar Ligi Maçı Şifresiz

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçında 20 Eylül Çarşamba günü Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. RAMS Park'ta oynanacak müsabakayı Bulgar hakem Georgi Kabakov'un yönettiği maç saat 19.45’te başlayacak. Peki, Galatasaray’ın Kopenhag maçı nereden izlenebilir? Şifresiz yayınlayan kanallar hangileri? Bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını sizler için araştırdık. İşte Galatasaray’ın Kopenhag maçı hakkında merak edilenler…

Galatasaray - Kopenhag Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı? GS Şampiyonlar Ligi Maçı Şifresiz

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 20 Eylül Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçının şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu. Galatasaray-Kopenhag maçı, 20 Eylül Çarşamba günü saat 19.45'te başlayacak. Maç, ülkemizde TV Plus platformundaki EXXEN TV kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Dünya çapında birçok kanalda da canlı olarak ekranlara gelecek.

EXXEN TV'den şifreli olarak yayınlanacak

Galatasaray-Kopenhag maçı, ülkemizde TV Plus platformundaki EXXEN TV kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Maç, saat 19.45'te başlayacak.

Dünya çapında birçok kanalda yayınlanacak

Galatasaray-Kopenhag maçı, Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında da canlı olarak ekranlara gelecek. Almanya, Fransa, Danimarka ve daha birçok ülkedeki kanallar, maçı şifreli veya şifresiz olarak yayınlayacaklar.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele edecek. Kopenhag maçı, sarı-kırmızılıların gruptaki ilk maçı olacak.