Futbol Heyecanı Devam Ediyor Bugün Kimin Maçı Var, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?: 12 Kasım 2023’te Hangi Maçlar Şifresiz Yayınlanacak?

Avrupa’nın önde gelen liglerinde bu hafta sonu birbirinden çekişmeli ve önemli maçlar oynanacak. Türkiye, İtalya, Fransa, İngiltere ve İspanya liglerinde hangi maçlar var, hangi kanalda, kimin maçı var saat kaçta? İşte detaylar…

Futbol Heyecanı Devam Ediyor Bugün Kimin Maçı Var, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?: 12 Kasım 2023’te Hangi Maçlar Şifresiz Yayınlanacak?

Bu hafta sonu Avrupa'nın önde gelen futbol liglerinde nefes kesen maçlar izleyeceğiz. Türkiye, İtalya, Fransa, İngiltere ve İspanya liglerinde heyecan dolu mücadeleler var. Türkiye'de Süper Lig'de hangi takımlar karşı karşıya gelecek, İtalya Serie A'da kritik maçlar neler, Fransa Ligue 1'de hangi ekipler sahaya çıkacak, İngiltere Premier Lig'de kimler karşı karşıya gelecek, İspanya La Liga'da hangi mücadeleler var? Ayrıca bu maçlar hangi kanallarda yayınlanacak ve maçlar ne zaman başlayacak? İşte futbol tutkunlarını heyecanlandıracak detaylar...

Bugün birbirinden heyecanlı ve kritik maçlar futbol severleri bekliyor. Türkiye'de 13:30'da başlayacak müsabakalarda Pendikspor ile Samsunspor, Manisa FK ile Bandırmaspor ve Boluspor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A'da Napoli, Empoli'yi ağırlarken, Türkiye Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir'e konuk olacak.

Premier Lig'de Aston Villa ile Fulham, Brighton ile Sheffield United, Liverpool ile Brentford ve West Ham ile Nottingham Forest karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1'de Lille, Toulouse'u ağırlarken, Clermont, Lorient'i konuk edecek, Metz ile Nantes mücadelesi izleyicilere heyecan sunacak.

İspanya La Liga'da Barcelona, Alaves'i konuk ederken, Atletico Madrid, Villarreal'i ağırlayacak. Almanya Bundesliga'da Bayer Leverkusen, Union Berlin'i ağırlarken, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt'u konuk edecek. İtalya Serie A'da Inter, Frosinone ile karşı karşıya gelecek, Fransa Ligue 1'de Lens, Marsilya'yı konuk edecek.

Akşam saatlerinde ise Türkiye Süper Lig'de Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Saat 19:30'da başlayacak maçta Chelsea ile Manchester City arasındaki mücadele büyük bir heyecanla bekleniyor. Aynı saatte İspanya La Liga'da Sevilla, Real Betis'i ağırlayacak. Akşam saatlerine damga vuracak bir diğer mücadele de İtalya Serie A'da Lazio ile Roma arasında gerçekleşecek.

Almanya Bundesliga'da RB Leipzig, Freiburg'u konuk ederken, La Liga'da Atletico Madrid, Villarreal ile karşı karşıya gelecek. Günün son maçında ise İtalya Serie A'da Inter, Frosinone'u ağırlayacak. Futbol severler, bu dolu dolu günü heyecan dolu maçlarla geçirecekler

Futbol Heyecanı Devam Ediyor Bugün Kimin Maçı Var, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?: 12 Kasım 2023’te Hangi Maçlar Şifresiz Yayınlanacak? - Resim : 1