Fulya Öztürk Gazeteciliğe Geri Dönüyor! Yeni Sezonda Onun Yerine Psikolog Esra Ezmeci Rüzgarı Esecek

FOX TV'de yayınlanan Umudun Olsun programı ile gönüllere taht kuran eski gazeteci Fulya Öztürk mesleğine geri dönüyor. Yeni sunucusunun ünlü psikolog Esra Ezmeci olduğu söylentiler arasında yerini aldı. Yeni programın formatı nasıl olacak ve ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde…

Fulya Öztürk Gazeteciliğe Geri Dönüyor! Yeni Sezonda Onun Yerine Psikolog Esra Ezmeci Rüzgarı Esecek

2021 yılında FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Fulya ile Umudun Olsun programı büyük ses getirmişti. Birbirlerini arayanlar, kavuşamayanlar, haksızlıklara uğrayanlar, yer yer kriminal suçlar tek tek programda ele alınmıştı. Hafta içi her gün saat 16.30'da yayınlanan programın sezonun kapanması ile sona ereceği açıklandı. Yeni sezonda onun yerine programı farklı bir formatla psikolog Esra Ezmeci sunmaya başlayacak.

Uzman Kadro Eşlik Etmişti!

Uzun bir süre FOX TV'de yayınlanan program gazeteci Fulya Öztürk tarafından sunuluyordu. Programa uzman kadro adı altında Psikolog Esra Ezmeci, Dedektif Savaş Kurtbaba ve Avukat Handan Bakbak'da eşlik ediyordu. Ancak Esra Ezmeci dışındaki diğer isimler kırıcı tavırlar gördüklerini iddia ederek programdan ayrılma kararı aldılar. Ancak içlerinden psikolog Esra Ezmeci yarışmadaki varlığına devam etti.

Gazeteciliğe Geri Dönüyor!

Fulya Öztürk Gazeteciliğe Geri Dönüyor! Yeni Sezonda Onun Yerine Psikolog Esra Ezmeci Rüzgarı Esecek - Resim : 1

Geçtiğimiz hafta final bölümü ile ekrana gelen program sezon finaline girdi. Sunucu Fulya Öztürk mesleğini özlediğini ve yeniden sahada olmak istediğini ifade ederek herkesten özür dileyip programı bıraktığını açıkladı. Bir dönem Fulya Öztürk korona olduğunda yerine sunuculuk yapan psikolog Esra Ezmeci için formatın değiştirilerek yeniden seyirci ile buluşacağı söylenmeye başlandı.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Ne Zaman Başlıyor?

Yeni programın adı da belli oldu. İddialar netleşti ve doğrulandı. Psikolog Esra Ezmeci yeni sezonda Fulya Öztürk yerine 4 Temmuz tarihinde başlayacak. Programın adı da belli oldu. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya olarak belirlendi. Programın ilk tanıtımı kısa bir fragman videosu ile izleyici ile buluştu. Her gün saat 16.00'da yayınlanacak olan program benzer bir konsept ile devam edecek.