Fiyatları indirin talimatını Erdoğan vermişti Ayçiçek yağı fiyatı uzun süre sonra 70 liranın altına çekildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile Tarım ve Kredi Market için indirim talimatı verilmiş, gerekirse kar elde edilmeden ucuz gıda ürünlerinin vatandaşa ulaştırılması istenmişti. Ayçiçek yağına dev indirim açıklandı!

Fiyatları indirin talimatını Erdoğan vermişti Ayçiçek yağı fiyatı uzun süre sonra 70 liranın altına çekildi

Yükselen enflasyon oranları gıda ürünlerine zam yağmuru olarak yansımaya devam ederken vatandaşın alım gücünü düşürmüştü. Temmuz ayında asgari ücret, emekli maaşı ve memur maaşlarına yapılan zamlarda fiyatlarda yaşanan artışın karşısında erimişti.

Özellikle de gıda ürünlerinde gelen zamlar vatandaşın bütçesini zorlarken konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan müdahalede bulunmuştu. AK Parti Grup toplantısında kürsüden yaptığı konuşmasında gıda fiyatlarında yaşanan artışa değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Marketler de satılan gıda ürünlerine indirim yapılması talimatını vermişti. 

TARIM KREDİ MARKETLER DE İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOĞU YAYIMLANDI! 

Gıda fiyatlarında yaşanan artışı düşürmek için yeni tedbirleri peş peşe devreye alacaklarını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüden yaptığı konuşmasında Tarım Kredi Marketlere indirim talimatı vermişti. Tarım Kredi Marketleri kar elde etmek amacı ile kurmadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekirse maliyetlere satış yapılması talimatını vererek acil indirim yapılmasını istemişti.  

Verilen talimat sonrasında Tarım Kredi Marketlerde yeni indirimli ürünler Aktüel Ürünler kataloğu yayımlandı. Yayımlanan katalogda gıdadan temizlik ürünlerine, yağ fiyatlarından çay, şeker fiyatlarına kadar pek çok üründe yine büyük indirimler yapıldı. 

Fiyatları indirin talimatını Erdoğan vermişti Ayçiçek yağı fiyatı uzun süre sonra 70 liranın altına çekildi - Resim : 2

Yayımlanan yeni katalog ile 15 Kasım 2022 tarihine kadar indirimli olan ürünler ilan edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen talimatla uzun bir aradan sonra ayçiçek yağı fiyatı da düştü. Tarım Kredi Marketler Anadolu Ayçiçek Yağı 2 LT satış fiyatı 65 TL olarak ilan edildi. Söz konusu fiyat 15 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli olacak. Yine indirim stoklarla sınırlı tutulacağı için alışveriş yapmak isteyen kişilerin ihtiyaçları bulunuyorsa ellerini hızlı tutmaları gerekiyor. Ayçiçek yağının yanı sıra un, toz şeker, çay, yumurta, beyaz peynir ve tereyağı gibi pek çok üründe de indirimler bulunuyor. 

Etiketler: yağ, tarım kredi