FIFA 23’ün tanıtım videosu geldi! Oyunun Türkiye fiyatı yine cep yakacak…

Electronic Arts’ın (EA Sports) en popüler oyun serisi olan FIFA’nın son oyunu FIFA 23’ün ilk tanıtım videosu yayınlandı ve oyunun çıkış tarihi de açıklandı. Çıkış tarihi belli olan FIFA 23’ün Türkiye’deki satış fiyatı oyun tutkunlarını yine üzdü…

FIFA 23’ün tanıtım videosu geldi! Oyunun Türkiye fiyatı yine cep yakacak…

Dünya genelinde oyun evreninin en popüler serilerinden biri olan FIFA’nın yeni oyunu FIFA 23 resmi olarak duyuruldu. Oyunun çıkış tarihi de belli olurken, oyunun ilk tanıtım görüntüleri de geldi. Electronic Arts’ın en popüler serisi olan FIFA’nın yeni oyunu FIFA 23’ten gelen ilk video ile birlikte belli olan detaylara göre FIFA 23, 30 Eylül 2022’de PlayStation 5, PlayStation 4, Epic Games, Steam, Xbox One, Xbox Series ve Stadia için çıkacak. Oyunun geleceği platformlarla birlikte Türkiye fiyatı da belli olurken, oyunun fiyatı bekleyenleri yine üzdü.

FIFA 23 Fiyatları Belli Oldu

FIFA 23’ün tanıtım videosu geldi! Oyunun Türkiye fiyatı yine cep yakacak… - Resim : 1

Yapılan açıklamalar sonrası FIFA 23 için detaylar da belli olmaya başladı. Oyunun PlayStation 5 versiyonu Türkiye’de 800 TL fiyatla satılıyor ve 21 Ağustos tarihinden önce ön sipariş verilmesi durumunda “FIFA World Cup FUT Hero eşya” hediyesi ile alınacak olan Ultimate Edition da 1.000 TL fiyatla satılıyor. Öte yandan Xbox versiyonunda da oyuncuları aynı fiyat karşılarken, oyunun PC versiyonu da 700 TL fiyatla satılıyor. FIFA 23, FIFA ile EA arasındaki anlaşmanın bitmesi nedeniyle seride “FIFA” ismini kullanan son oyun olacak. Oyun 2024 sonrasında EA Sports FC olarak oyun severlerle buluşmaya başlayacak.

Daha Gerçekçi Oynanış

FIFA 23 oyununda oyun severleri yeni teknoloji ile daha gerçekçi bir oynanış karşılıyor olacak. EA Sports FIFA 23, daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunan HyperMotion2 Teknolojisi ve ilerleyen dönemlerde oyuna eklenecek olan erkekler ve kadınlar FIFA World Cup, kadın kulüp takımları, çapraz oyun özellikleri ve fazlasıyla “Dünyanın Oyununu” sahaya sürecek. FIFA 23’te 19 binden fazla oyuncu, 700’den fazla takım, 100 stadyum ve 30’dan fazla lig yer alacak. FIFA 23, oynanışı daha gerçekçi kılmak için gerçek hayatta 2 kat fazla hareket yakalama çalışması olan HyperMotion teknolojisini PC’ye getirecek.

Etiketler: fifa 23, oyun