Fiat, en iddialı modeli Yeni Egea Hybrid’i tanıttı! Egea Hybrid özellikleri neler?

Uzun yıllardır Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili olan Egea, Nisan ayından bu yana yeni nesil hibrit motor seçeneği ile yetkili satıcılarda yerini alıyor. Fiat’ın en iddialı modeli Yeni Egea Hybrid kullanıcılara neler sunuyor?

Fiat, en iddialı modeli Yeni Egea Hybrid’i tanıttı! Egea Hybrid özellikleri neler?

Özellikle Avrupa ülkelerinde elektrikli otomobillere geçiş süreci başladı ve elektrikli otomobiller trafikte daha yaygın şekilde yer almaya başladı. Bu dönüşüm sürecinde otomobil tutkunları hem içten yanmalı motor hem de elektrikli motor seçeneklerini sunan hibrit modellere de ilgi duyarken, Türkiye’nin 6 yıldır en çok tercih edilen otomobili olan Egea da yeni nesil hibrit modeliyle tüm dikkatleri çekti. Fiat Egea Hybrid, Nisan ayından bu yana sedan, hatchback, cross ve cross wagon gövde türlerinde ve yeni nesil hibrit motor seçeneği ile Fiat showroomlarda kullanıcıların karşısına çıkıyor. Fiat’ın en iddialı modeli olarak gösterilen Yeni Egea Hybird neler sunuyor?

Fiat’ın En İddialı Modeli: Yeni Egea Hybrid

Elektrikli otomobillere geçiş sürecinde rağbet gören hibrit motor seçenekleri, içten yanmalı motor ve elektrikli motor kullanımını bir arada sunuyor. Bu kapsamda otomobil markaları da çalışmalarını sürdürürken hem fiyat listeleriyle hem de donanım özellikleriyle Türkiye’de en çok tercih edilen markalardan biri olan Fiat, en iddialı modeli olan Yeni Egea Hybrid’i tanıttı. Yeni Egea Hybird, yüksek performansını donanımından alırken, yeni şanzıman versiyonu ile ilk kez satışa sunuluyor.

Yeni Egea Hybrid Özellikleri

Fiat, en iddialı modeli Yeni Egea Hybrid’i tanıttı! Egea Hybrid özellikleri neler? - Resim : 1

Egea’nın yeni hibrit versiyonu, yüksek performansını yeni nesil 130 HP güç ve 240 NM torka sahip olan 1,5 litrelik 4 silindirli turbo benzinli FireFly motordan ve 48-Volt bataryaya sahip olan 15 kW’lık elektrik motorunun oluşturduğu birliktelikten alıyor. Yeni Egea Hybrid versiyonunda 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman versiyonu ile ilk kez satışa sunuluyor.

Egea Hibrit Teknolojisi Ne Sunuyor?

Fiat’ın en iddialı modeli olan Yeni Egea Hybrid, beraberinde kullanıcılara çeşitli üst düzey konfor seçenekleri de sağlıyor. Yeni Egea Hybrid’in gelişmiş hibrit teknolojisi kullanıcılarına;

  •          Sessiz çalıştırma,
  •          %100 elektrikli sürüş deneyimi,
  •          %100 elektrikli dur-kalk deneyimi
  •          %100 elektrikli park deneyimi sunuyor.

Nisan ayından bu yana Fiat showroomlarında kullanıcıların karşısına çıkan Yeni Egea Hybrid, donanımı ile ön plana çıkıyor.

Etiketler: egea, araç fiyatları