Fahriye Evcen'in Büyük Sırrı Ortaya çıktı! Ayrılık Nedeni Belli Oldu! Bu Haberle Herkesi Şaşırttı!

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen herkesin aklına Yaprak Dökümü dizesi ile kazınmıştı. Kariyerindeki ilerleyişte Çalıkuşu dizisi süreci taçlandırdı. Evcen, Burak Özçivit ile olan evliliği sonrasında bir süre kariyerine ara vermişti. Hayranlarını çok uzun süre ayrı bırakmayarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile yeniden ekranlara dönüş yaptı ancak ani bir şekilde diziden ayrılan başarılı oyuncunun büyük sırrı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Fahriye Evcen'in Büyük Sırrı Ortaya çıktı! Ayrılık Nedeni Belli Oldu! Bu Haberle Herkesi Şaşırttı!

TRT 1 yapımı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç ile beraber başrolü paylaşan Fahriye Evcen diziden ani bir şekilde ayrılma kararı almıştı. Uzun süredir ekranlardan ayrı kalan Evcen'in bu ayrılığı bir sır perdesi haline geldi. 2017 yılında Burak Özçivit ile olan evliliği sonrasında Karan adı verilen bir çocuğu dünyaya gelmişti. Karanın doğumu yaklaştığında diziden ayrılan oyuncu belirli bir süre oyunculuk hayatına ara vermişti.

4 Yıl Gözlerden Uzak Yaşadı!

Fahriye Evcen 2017 yılında evlenme kararı aldığı Burak Özçivit ile Çalıkuşu dizisi setinde tanışmış ve ilişkileri evliliğe ulaşmıştı. 2019'un Nisan ayında ise Karan adı verilen oğullarına dünyaya geldi. O dönemde kuruluş Osman dizisinde rol alıyordu fakat oğlu için kariyerine ara verme kararı aldı.

Akça Hatun Rolüyle Takdirleri Topladı!

Fahriye Evcen 4 yıl boyunca oyunculuk yapmadı. Gözlerden uzak oğlunu büyüttü. Sonunda setlere tekrar döndü. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun rolünü üstlendi. Hayranları tarafından da büyük bir beğeni toplamıştı ki yine diziden ayrılma kararı aldı.

Diziden Ani Ayrılma Kararı Aldı!

Fahriye Evcen'in Büyük Sırrı Ortaya çıktı! Ayrılık Nedeni Belli Oldu! Bu Haberle Herkesi Şaşırttı! - Resim : 1

Fahriye Evceni herkes Yaprak Dökümü dizisindeki Necla karakteri ile tanıdı. Güçlü performansı o dönemden fark edilmişti. Dizi reytinglerinin ilk sıralarda olduğu o dönemde kariyerinin en büyük imzasını atmıştı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde de beğenilen performansı kısa sürmüştü. Oldukça başarılı olduğu bu yapımdan neden ayrıldı? Pek çok kişi tarafından merak edilmişti. Hatta bir dönem yapımcının diziden ayrılmaması için çok uğraştığı söylenmişti.

Ayrılığın Ardındaki Sır Ortaya Çıktı!

Fahriye Evcen'in bunca ısrara rağmen kararından vazgeçmemesinin sırrı belli oldu. Sezon finali ile rolüne son verildi. Ayrılışın ardından yaklaşık 3 hafta geçmesinin ardından büyük sır ortaya çıktı. Ayrılığın arka planı netleşti. Çift sosyal medya hesabı üzerinden ikinci bebeklerini beklediklerini, Evcenin hamile olduklarını duyurdu. 1986 yılında doğan Evcen yine anne olma hazırlığına başladı. Daha çok çocuğu ile vakit geçirmek için diziden ayrıldığı düşünülürken ikinci bebek haberi gündemde şok etkisi yarattı. Oyuncunun 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.