EYT vuran vatandaşa çifte müjde çifte telli oynatacak! Hem devletten para hem bankadan promosyon

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. EYT'li vatandaşlar yapılan açıklamaları yakından takip etmeye devam ederken EYT kapsamında emekli olacak vatandaşlar için promosyon adımını ilk atan banka Denizbank oldu.

EYT vuran vatandaşa çifte müjde çifte telli oynatacak! Hem devletten para hem bankadan promosyon

Farklı sektörde çalışan milyonlarca kişinin ortak hayallerinden birisi de emekli olmak olurken 2 milyon 500 bin kişinin emekli olmasını sağlayacak EYT düzenlemesinin meclisten geçmesine oldukça kısa bir süre kaldı. Milyonlar EYT'li olup ilk maaşlarını almayı beklerken vatandaşın heyecanına destek Denizbank'tan geldi. Denizbank tarafından yapılan duyuru sonucunda EYT kapsamına giren vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. EYT'li vatandaşlar yapılan açıklamaları yakından takip etmeye devam ederken EYT kapsamında emekli olacak vatandaşlar için promosyon adımını ilk atan banka Denizbank oldu. Denizbank tarafından yapılan açıklama doğrultusunda EYT'li olan ve maaşını Denizbank'a taşıyan vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Detaylar milyonlarca kişi tarafından merak konusu oldu. 

MİLYONLARCA EYT'LİYE PROMOSYON!

Denizbank tarafından verilen müjde milyonların dikkatini çekti. Promosyon rakamında rekor kıran Denizbank EYT vuran vatandaşların maaşlarını Denizbank'a taşımaları durumunda promosyon ücretinden anında faydalanabileceklerini dile getirdi. Emekli olmayı bekleyen 2 milyon 500 bin kişi kararın meclisten geçmesinin ardından e-Devlet üzerinden başvurularını yapmaya hazırlanıyor. 

2 milyon 500 bin kişiyi yakından ilgilendiren bir görüşme gerçekleşti. Denizbank, EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak ile görüşürken internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda Denizbank EYT'li vatandaşlara ödenecek promosyon ödemesinin resmen duyurusunu yaptı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak Denizbank yöntemi ile görüşme sağladıklarını söylerken  "Emeklilik kazanımı sonrası yoğun bir şekilde gelen PROMOSYON görüşme talebinize kayıtsız kalamadık. DENİZBANK Yönetimiyle yaptığımız görüşme sonucu çalışma başlatılacak olup; Yapılan her görüşmeyi, şeffaflık ve açıklık ilkemiz gereği sizlerle paylaşacağız." ifadelerini kullandı. 

7 BİN 500 TL VERİLECEK!

Denizbank tarafından yapılan açıklama "EYT’lilere özel 7.500 TL’ye varan nakit promosyon!" şeklinde yer alırken internet sitesinde yer alan açıklamanın tümü şu şekilde yer aldı;

 "Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL’ye varan, EYT kapsamındaki emeklilere ise otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 7.500 TL’ye varan promosyon fırsatı!" 

Denizbank tarafından yapılan açıklamada dikkat çeken bir diğer detay ise otomatik fatura ödeme talimatı oldu. Banka 7 bin 500 TL promosyon ödemesinin tamamından yararlanmak için otomatik ödeme talimatı verilmesi gerektiğini belirtti. Konuyla ilgili açıklamada "EYT’lilere özel 7,500 TL'ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz." dedi. 

Etiketler: promosyon