Evlilik Hazırlığı Yapanlar Dikkat: İş Bankası Evlilik Kampanyasını Başlattı!

Türkiye İş Bankası, yapılan son ürün ve hizmet zamlarından sonra dara düşen çiftler için yeni bir evlilik kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte birçok farklı kategoride yapılacak olan alışveriş harcamalarını kapsayan yeni kampanyanın ayrıntıları…

Evlilik Hazırlığı Yapanlar Dikkat: İş Bankası Evlilik Kampanyasını Başlattı!

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen ani yükselişler, yeni dönemde de dalgalı olarak seyretmeye devam ediyor. Hali hazırda zamlı olarak satışa sunulan hizmetlere ve hizmet ürünlerine yeni zamların eklenmesine sebep olan bu durum, evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftlerin bütçelerine de doğrudan etki ediyor. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Bankası, ekonomik zorlukların altında yeni bir yuva kurmaya çalışan çiftlere, birçok farklı alanda destek olacağını bildirerek, yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası Yeni Bir Yuvanın Kurulmasına Destek Verecek!

Türkiye İş Bankası, mutlu giden ilişkilerini nikah masasına taşımaya karar veren ancak döviz kurları ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketlerden ötürü zamlanan hizmetlerden ve hizmet ürünlerinden ötürü harekete geçmekte zorlanan çiftler için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu evlilik kampanyası kapsamında smokinden mobilyaya, ankastre ürünlerden balayı tatiline kadar pek çok alanda yararlanılabilecek olan çeşitli faydalar tanımlayan banka, bireysel müşterilerinin kampanyadan yararlanabileceklerini belirtti.

Türkiye İş Bankası’nın Evlilik Kampanyası Kapsamında Yararlanılabilecek Olan Ayrıcalıklar

Evlilik Hazırlığı Yapanlar Dikkat: İş Bankası Evlilik Kampanyasını Başlattı! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası’nın evlilik hazırlığında olan çiftler için özel olarak geliştirmiş olduğu evlilik kampanyası kapsamında faydalanılabilecek olan bazı ayrıcalıklar şu şekilde sıralandı:

  • Europcar’da %35 indirim
  • TatilBudur’dan yapılan 7 bin TL ve üzeri harcamalara 400 TL iade
  • Atasay’dan yapılan pırlanta alışverişlerine %20 indirim
  • Atasay’dan yapılan altın alışverişlerine %10 indirim
  • Vestel’den yapılan ankastre set alışverişlerine %15 indirim
  • Altınyıldız’dan yapılan smokin alışverişlerine 300 TL indirim
  • Vivense’den yapılan alışverişlere %8 indirim+ 5 taksit
  • Tüm mobilya, beyaz eşya, seyahat ve konaklama harcamalarına faizsiz taksitlendirme

Türkiye İş Bankası’nın Evlilik Kampanyası İçin Nereye Başvuru Yapmak Gerekir?

Türkiye İş Bankası’nın evlilik hazırlığında olan çiftler için özel olarak geliştirmiş olduğu evlilik kampanyasından yararlanarak alışverişlerini daha uygun fiyatlarda tamamlamak isteyen müşterilerin, kampanya için katılım başvurusu yapmalarına gerek yoktur. Bankanın belirlemiş olduğu noktalardan eylül ayının sonuna kadar bireysel Maximum kart aracılığı ile alışveriş yapılması, kampanya faydalarının tanımlanması için yeterlidir.

Etiketler: iş bankası, kampanya