Esra Erol'da ne zaman yayına başlıyor? Esra Erol'da yeni sezonuna hangi gün başlayacak?

ATV ekranlarında yeni sezonuna başlayacak olan Esra Erol'un sunuculuğunu üstlendiği Esra Erol'da programı yeni sezon tarihi belli oldu. Esra Erol'da ne zaman yayın hayatına başlayacak? Konunun detayları haberimizde…

Esra Erol'da ne zaman yayına başlıyor? Esra Erol'da yeni sezonuna hangi gün başlayacak?

Her sezon evlere konuk olan ve ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Esra Erol yeni sezon için hazırlanmaya başladı. Uzun bir süredir evlilik programı sunuculuğu yapan Esra Erol ATV'nin yaşadığı format değişikliği ile daha çok sevenleri kavuşturma, kayıpları bulma çalışmalarında bulunuyor. Özellikle evliliklerde oluşan krizlerin çözüme kavuşturulmasında boşanma sürecinde çiftlere destek olan Esra Erol birkaç aydır sezon finali nedeniyle yayına ara vermişti.

ESRA EROL'DA NE ZAMAN YAYINA BAŞLIYOR?

Düzenli takipçi kitlesine sahip olan ATV'nin sevilen yapımı Esra Erol'da programının ne zaman yeni sezonunu başlatacağı da merak edilmeye başlandı. Konu üzerine Esra Erol'dan ya da kanalın sahiplerinden net bir açıklama gelmedi. Ancak her yıl Eylül ayında başlatılan programın bu yılda yine Eylül ayında ekranlarda olması mümkün gözüküyor.

ESRA EROL'DA YENİ SEZONU HANGİ GÜN?

Esra Erol'da ne zaman yayına başlıyor? Esra Erol'da yeni sezonuna hangi gün başlayacak? - Resim : 1

Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı Esra Erol'da programı geçen yıl yeni sezona 30 Ağustos tarihinde başlamıştı. Esra Erol programını başlayacağını resmi Instagram hesabı üzerinden tüm sevenleri ile paylaşmıştı. Bu yılda Eylül ayına giriş yapılacak dönemde yine kendisi tarafından bir duyuru yapılması bekleniyor.

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol 1982 İstanbul/Eyüp doğumludur. Ailesi Sinop Ayancıklıdır. Babası polis olan Esra Erol tayinler nedeniyle farklı illerde öğrenimini sürdürmüştür. Üniversite öğrenimini açık öğretim fakültesi üzerinden yapmış ardından Maltepe Üniversitesi'nden spikerlik ve diksiyon kursu almıştır. Marmara Üniversitesine kayıt olarak radyo ve televizyon bölümünü tamamlayarak televizyonculuğa adımını atmıştır.

ESRA EROL ÖĞRENİM HAYATI VE BAŞARILARI

Lise dönemlerinden beri belirli radyo ve televizyonlarda program sunuculuğu yapan Erol, Altın kelebek ödülüne layık görülmüştür. 2010 yılında sosyal sorumluluk projesi kapsamında Umut Evi kampanyası ile 6000 kadına ücretsiz olarak danışmanlık yapmıştır. Projede geliri ise "Sessiz Kadınlar" ve "Kara Duvak" isimli iki kitap üzerinden elde etmiştir. Programı aracılığı ile mavi kapak kampanyasına destek olarak binden fazla akülü sandalyeyi engelli vatandaşlara teslim etmiştir. İki çocuk annesi olan Erol şu anda Atv'de Esra Erol'da programının sunuculuğunu üstleniyor.

Etiketler: esra erol, ne zaman