Esnaf destek kredilerinde avantajlı oranlar duyuruldu! Yüzde 0,99 faizle kredi desteği devam ediyor!

Esnaf ve sanatkarlara yönelik kredi destekleri devam ediyor. Düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla kredi fırsatı sunulacak. KOBİ kredilerinde cazip oranlar…

Esnaf destek kredilerinde avantajlı oranlar duyuruldu! Yüzde 0,99 faizle kredi desteği devam ediyor!

İşletmelerin birçok ihtiyaçları için avantajlı faiz oranları ile kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle krediler verilecek. KOBİ, esnaf ve girişimciler için sunulan kredilerde ayrıca devlet destekleri de devam ediyor.

Cumhuriyet’in 100. yılına yaklaşırken Halkbank’tan gelen esnaf ve sanatkarlara özel 100 milyar liralık kredi desteğinin yanı sıra özel bankalardan da benzer destekler sunulmaya başladı. Özellikle Koronavirüs salgını sonrasında gelen enflasyon ve kur krizi sonrasında kredi desteklerine olan talepler de artış gösterdi.

HALKBANK’TAN 100 MİLYAR TL KREDİ DESTEĞİ!

Esnaf destek kredilerinde avantajlı oranlar duyuruldu! Yüzde 0,99 faizle kredi desteği devam ediyor! - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan esnafa kredi desteği kapsamında Halkbank üzerinden cazip fırsatlar sunuluyor. Halkbank’ın esnaf ve sanatklara özel 100 milyar liralık kredi fırsatı sunulacak.

3 aylık, 6 aylık ödeme seçenekleri ile 60 ay vade seçenekleri ile işletme sermayesi ihtiyaçlarına yönelik 500.000 TL’ye kadar finansman sağlanacak. Ayrıca mesleki faaliyetlerini sürdürmek için iş yeri ve taşıt alımlarına özel 1 milyon 500 bin liraya kadar yatırım kredisi de kullanılabilecek.

YÜZDE 0,99 FAİZLE ING BANK KOBİ KREDİSİ

Kamu bankalarının yanı sıra özel bankalardan da KOBİ’lere özel kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Yüzde 0,99 faiz oranları ile en az 6 ay, en çok 60 ay vade seçenekleriyle kredi sunulmaktadır. Avantajlı faiz oranları ile işletmelerinin küçük ihtiyaçları için 20.000 TL kredi kullanacak kişilerin 12 ay vadede aylık 1.781 TL taksitle kredi kullanması sağlanacak.

ESNAF DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Esnaf kredilerinden yararlanmak isteyen işletme sahipleri için birçok farklı koşul belirlenmiştir. Halkbank’ın 100 milyar lira esnafa destek kredisi ile ING Bank tarafından sunulan yüzde 0,99 faizli KOBİ kredisi için her iki banka tarafından farklı şartlar aranmaktadır. Bu şartları sağlayan vatandaşların ilgili kredi kapsamında banka şubelerinden veya diğer başvuru kanallarından işlem yapması mümkündür.  

Etiketler: esnaf kredisi, faiz, bankalar