Eski manken Tuğçe Kazaz'dan HDP çıkışı: AK Parti giderse PKK devletleşecek!

Bir zamanlar podyumlarda fırtına gibi esen eski manken Tuğçe Kazaz, son dönemlerde siyasi gündemi yakından takip ederek birçok sansasyonel açıklamaya imza atmaya devam ediyor. Magazin basını tarafından yakından takip edilen ve birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından da eleştirilen Kazaz, son sözleri ile olay oldu. İşte Tuğçe Kazaz’ın yeni açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Eski manken Tuğçe Kazaz'dan HDP çıkışı: AK Parti giderse PKK devletleşecek!

1982 yılında dünyaya gelen ve lisans eğitimini İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlayan Tuğçe Kazaz, mezun olduğu bölüme ilişkin herhangi bir deneyim elde etmeden kendisini podyumlara attı. 2000 ve 2001 yıllarında düzenlenen çeşitli güzellik yarışmalarında birincilik ve ikincilik elde ederek güzelliğini tescilleten Tuğçe Kazaz, o yıllarda podyumların aranan simalarından birisi haline geldi.

2000’li yıllarda magazin sayfalarından eksik olmayan Tuğçe Kazaz, güzelliği ve mankenlik kariyeri ile olduğu kadar özel hayatı ile de oldukça dikkat çekti. Yaptığı evlilik sonrası dinini değiştiren Tuğçe Kazaz, o dönemlerde hem magazin mensupları hem de vatandaşlar tarafından oldukça eleştirildi. Boşanmasının ardından ülkeye geri dönen sonrasında da tekrar İslamiyet’i seçtiğini açıklayan Tuğçe Kazaz, mankenlik yapmayı da bıraktı.

Son dönemlerde adından en çok söz ettiren isimlerden birisi olmayı başaran ancak bu popülerliği yer aldığı projeler veya mankenlik kariyeri ile değil de siyasi ve dini söylemleri ile elde eden Tuğçe Kazaz, bir kesim tarafından takdir edilirken daha büyük bir kesim tarafından da eleştirilmeye devam ediyor.

Özellikle hükümet yanlısı açıklamaları ve dini söylemleri ile dikkat çeken Tuğçe Kazaz, son yaptığı paylaşım ile sosyal medyada yine gündem oldu. Kazaz’ın paylaşımı, magazin sayfalarında da geniş bir yere sahip oldu.

TWITTER PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Eski manken Tuğçe Kazaz'dan HDP çıkışı: AK Parti giderse PKK devletleşecek! - Resim : 1

Aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapan Tuğçe Kazaz, AK Parti hükümetinin gitmesini isteyenleri eleştirdi. Kazaz’ın yeni paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

“PKK DEVLETLEŞECEK!”

Paylaşımında “PKK devletleşecek, parçalanacaksın” ifadelerine yer veren Tuğçe Kazaz, söz konusu düşüncelerini iletecek bir otoriteye sahip olmadığı için eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.

LGBT’Yİ HEDEF GÖSTERDİ!

Tuğçe Kazaz paylaşımında “AK Parti giderse, LGBT gelecek evladın gidecek” diyerek LGBT’li bireyleri hedef gösterdi.

Etiketler: tuğçe kazaz, hdp