Eşi İle Arasındaki 35 Yaş Farkı ile Gündem Olan Ermen Toroğlu Bu Kez Yatak Odası ile Konuşuluyor

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, 35 yaş genç eşi avukat Ezgi Yavuz ile yaptığı evlilikle büyük ilgi görmüştü. Şimdi ise Evrim Akın'a evinin kapılarını açmasıyla adından söz ettiriyor. Özellikle ünlü yorumcunun yatak odası, sosyal medyada konuşulan konular arasında yer alıyor. Detaylar haberimizin devamında...

Eşi İle Arasındaki 35 Yaş Farkı ile Gündem Olan Ermen Toroğlu Bu Kez Yatak Odası ile Konuşuluyor

Türk futbolunun önde gelen isimlerinden Erman Toroğlu, 2022 yılında İspanya'da kendisinden 35 yaş genç avukat Ezgi Yavuz ile evlenerek büyük ilgi görmüştü. Şu sıralar spor yorumculuğu yapan eski hakem Erman Toroğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Programda, ünlü yorumcu evini ve yaşam tarzını paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Yaz aylarını Bodrum'daki deniz manzaralı evinde geçiren Toroğlu'nun saray yavrusunu andıran evi dikkat çekerken sosyal medyanın diline ise yatak odası düştü.

Eşi İle Arasındaki 35 Yaş Farkı ile Gündem Olan Ermen Toroğlu Bu Kez Yatak Odası ile Konuşuluyor - Resim : 2

Aynalarla dolu yatak odasına giren Evrim Akın şoke oldu. 17 yıldır lüks evde yaşayan Toroğlu'nun yatak odasında tavan aynası dikkat çekerken Akın aynayla konuştu.

 Eşi İle Arasındaki 35 Yaş Farkı ile Gündem Olan Ermen Toroğlu Bu Kez Yatak Odası ile Konuşuluyor - Resim : 3

Toroğlu yatak odasındaki çekmeceden ise Kore'den aldığı aleti çıkarıp gösterdi. Bu aleti hırsıza karşı önlem olarak kullandığını da söyledi.

Eşi İle Arasındaki 35 Yaş Farkı ile Gündem Olan Ermen Toroğlu Bu Kez Yatak Odası ile Konuşuluyor - Resim : 4