Epic Games 2022 yaz indirimlerini duyurdu! Ucuz fiyata alınacak en iyi oyunlar…

Epic Games, 2022 yaz sezonu indirimlerini duyurdu. Oyun tutkunlarının merakla beklediği indirimler gelmeye başlarken, Epic Games platformunda fiyatıyla ve değerlendirilmeleriyle öne çıkan birçok oyun fiyatıyla dikkatleri çekti.

Epic Games 2022 yaz indirimlerini duyurdu! Ucuz fiyata alınacak en iyi oyunlar…

Uzun yıllardır duyurduğu çeşitli indirimlerle dikkatleri çekmeyi başaran ve kimi zamanlarda doğrudan ücretsiz oyun dağıtan Epic Games, 2022 yaz sezonunu da boş geçmedi. Yaz sezonu indirimlerini duyuran Epic Games, Türkiye fiyatı ile birçok kullanıcının almak için indirimleri beklediği oyunlarda beklenen indirimleri yaptı. Epic Games platformunda indirime giren oyunlar, oyun tutkunlarının dikkatini çekerken, platform üzerinde yaz döneminde dikkat çeken indirimli oyunlar uygun fiyatlarla kullanıcılara sunulacak.

Killing Floor 2, Red Dead Redemption 2, Cities: Skylines

Son dönemlerde popüler hale gelen Killing Floor 2 oyunu, Epic Games platformunda 49 TL’den 12,25 TL’ye düştü. Oyunda 6 kişilik eşli mod ile isteyen arkadaşlarıyla oynayabiliyor, isteyenler ise 12 kişilik modda karşı karşıya gelebiliyor. Diğer taraftan Epic Games platformunda, dünya genelinde bir popülarite yakalayan Red Dead Redemption 2 oyunu da 250 TL’den 149,50 TL’ye geriledi. Oyun tutkunlarının “şaheser” olarak yorumladığı bu oyun, bu yaz daha ucuza oynanabilecek. Diğer yandan Epic Games platformunda, şehir kurup belediye başkanlığı yapmak isteyenlerin büyük bir keyifle oynadığı Cities: Skylines oyunu da 65 TL’den 16,25 TL’ye geriledi.

Tomb Raider Üçlemesi, PC Building, Cyberpunk 2077

Epic Games 2022 yaz indirimlerini duyurdu! Ucuz fiyata alınacak en iyi oyunlar… - Resim : 1

Modern Tomb Raider üçlemesini hala oynamamış olanlar için Epic Games bir paket indirimi uyguladı ve Tomb Raider 42 TL’den 8,40 TL’ye, Rise of the Tomb Raider 89 TL’den 17,80 TL’ye, Shadow of the Tomb Raider ise 164 TL’den 54,12 TL’ye geriledi. Öte yandan bilgisayar donanımı üzerinden başka insanların isteklerini yerine getirebileceğiniz PC Building Simulator de 32 TL’den 9,60 TL’ye geriledi. Son dönemlerin en dikkat çeken oyunlarından olan Cyberpunk 2077 ise Epic Games platformunda 249 TL’den 124,50 TL’ye indirildi.

HITMAN, Detroit: Become Human

Epic Games, en dikkat çekici indirimlerinden birini bir klasik olan HITMAN için duyurdu. Oyunda yaratıcı ve sessiz katil deneyimlerini yaşamak isteyenler için platform HITMAN oyununu 260 TL’den 52 TL’ye indirdi. Son dönemlerin en dikkat çekici yapımlarından biri olan Quantic Dream’in magnum opusu olarak da bilinen Detroit: Become Human oyunu ise platformda 142 TL’den 71 TL’ye indirildi.

Etiketler: epic games