Enpara'nın Şirketim Uygulamasını Tavsiye Eden Herkese 3 Bin TL'ye Kadar Ödeme Yapılacak!

Son zamanların en çok tercih edilen özel bankalarından olan Enpara, yıl sonuna kadar geçerli olan yeni kampanyasını duyurdu. Şirket sahipleri için geliştirilmiş olan yeni kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. İşte Enpara’nın yeni kampanyasına ilişkin haberin devamı…

Enpara'nın Şirketim Uygulamasını Tavsiye Eden Herkese 3 Bin TL'ye Kadar Ödeme Yapılacak!

Enpara, yeni dönemin gelmesi ile birlikte pek çok farklı başlık altında avantajlı kampanyalar geliştirdi. Temmuz ayına girilmesi ile birlikte bir yeni kampanya daha geliştirmiş olduğunu duyuran banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilere 3 bin TL’ye kadar karşılıksız kazanım hakkının tanımlanacağını bildirdi.

Enpara Şirketim Tavsiye Kampanyası 2022

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olan QNB Finansbank, dijital banka olarak hizmet veren Enpara hizmeti aracılığı ile yeni bir kampanya geliştirildiğini duyurdu. Enpara’nın resmi internet sitesi aracılığı ile “Enpara Şirketim tavsiye kampanyası” başlığı altında bildirilmiş olan yeni kampanyanın ayrıntıları belli oldu.

Enpara, Şirketim tavsiye kampanyası kapsamında Şirketim hizmetini bir yakınına tavsiye eden ve yakının tavsiye sonucunda bir hesap açmasını sağlayan tüm müşterilere 50 TL, yakınının tavsiye sonucu Enpara POS cihazı kullanmasını tavsiye eden müşterilerine ise 100 TL ödeyeceğini bildirdi. Banka, kampanyası kapsamında 3 bin TL’ye kadar kazanım sağlanabileceğini belirtti.

Enpara Şirketim Tavsiye Kampanyasının Ayrıntıları

Enpara'nın Şirketim Uygulamasını Tavsiye Eden Herkese 3 Bin TL'ye Kadar Ödeme Yapılacak! - Resim : 1

Enpara tarafından düzenlenmiş olan Şirketim tavsiye kampanyasına dahil olarak 3 bin TL’lik karşılıksız ödeme almak isteyen mevcut müşteriler için kampanya ayrıntıları yayınlandı. Banka, ilgili kampanyası kapsamında yakınının Şirketim hesabı açtırmasını sağlayan müşterilerine, hesaptan yapılacak olan ilk işlem karşılığında 50 TL ödeyeceğini bildirdi. Yakınlarına POS kullanımını tavsiye eden müşterilerin TL hediyesi kazanmaları için ise ilgili POS cihazından en az 3 satış işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Enpara Şirketim Tavsiye Kampanyası Başvurusu 2022

Enpara tarafından düzenlenmiş olan Şirketim tavsiye kampanyasına dahil olarak 3 bin TL’lik karşılıksız ödeme almak isteyen mevcut müşterilerin, öncelikle bankanın mobil şubesine giriş yapmaları ve sonrasında da açılan ekranda yer alan “bizi tavsiye edin” kategorisine tıklamaları gerekmektedir. Tıklamanın ardından açılan ekranda yer alan linkin, referans olunacak olan yakın ile paylaşılması ve ilgili yakının link üzerinden Enpara Şirketim’e üye olması, kampanyanın başlaması için yeterlidir.

Etiketler: enpara