Emekliye müjdeyi gece yarısı verdi: Cumhurbaşkanı talimatı ile 21-30 Kasım arası ödemeler yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekliye müjdeyi gece yarısı verdi. 21-30 Kasım arası emeklilere rekor ikramiye ödeneceğini açıkladı. Emeklilerin IBAN’ına yatırılacak olan ikramiyenin tutarı da açıklandı. Emekliye çifte jest!

Emekliye müjdeyi gece yarısı verdi:  Cumhurbaşkanı talimatı ile 21-30 Kasım arası ödemeler yapılacak

Emekliler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5.000 TL’lik jestiyle sevindi. Kasım ayında emeklilerin hesaplarına rekor seviyede para yatırılacak. 7.500-8.000 TL ve daha fazla maaş alan emekliler için bankalar cazip promosyonlar sunuyor. Kasım ayında emeklilere sunulan fırsatlar neler? Emekli maaşları ne zaman ödenecek? Kasım ayı emekli maaşı ödeme takvimi ve emekli banka promosyon ücretleri hakkında son bilgiler haberimizde…

Emekliye müjdeyi gece yarısı verdi:  Cumhurbaşkanı talimatı ile 21-30 Kasım arası ödemeler yapılacak - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Ekim’de duyurduğu 5.000 TL’lik emekli ikramiyesi ödemeleri bugün itibariyle sona erdi. Emeklilere ödemeler tahsis numarasına göre 11-15 Kasım tarihleri arası IBAN numaralarına aktarıldı. Bankalara göre ödeme süreleri değişebilir. Ancak bugün mesai bitimine kadar ödemelerin tamamlanması öngörülüyor.

Emekliler için en büyük fırsat ise bankalardan geliyor. Kasım ayının yarısını geçmişken bankalar emekliye verilen promosyon fırsatlarını güncelledi. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi için bankalardan alınan promosyon ücretleri 10-12.000 TL aralığında seyrediyor. Özel bankalar yüksek promosyon fırsatları verirken kamu bankalarında da ufak bir artış yapıldı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarından emekliye verilen promosyon ise 7.000 TL’ye kadar yükseldi. Emekliler 30 Kasım 2023 tarihine kadar başvuru yaparak bankaların kasım ayı promosyon tekliflerinden yararlanabilir.

SGK da emekliye kasım ayının son müjdesini verdi. Milyonlarca emekli kasım ayı emekli maaşlarına kavuşuyor. Bugün emekli sandığı emeklilerinin ödemeleri hesaplara aktarıldı. SSK ve bağ-kur emeklisi için maaş ödemeleri ise 17 Kasım 30 Kasım aralığında gerçekleştirilecek. Emekliler kasım ayı maaş ödemelerini emekli tahsis numarası sonuna göre alacak.