Emekliliklere 7.500 TL nakit ödemeler başladı! Başvuranlar 3 iş günü içinde İş Bankası’ndan ödemelerini alacak!

SGK emekli promosyon oranlarının yükselmesinin ardından bankalar harekete geçti. Başvurusunu yapan tüm SGK emeklileri 7.500 TL’ye kadar nakit ödeme alacak. İşte detaylar…

Emekliliklere 7.500 TL nakit ödemeler başladı! Başvuranlar 3 iş günü içinde İş Bankası’ndan ödemelerini alacak!

Emeklilerin her geçen gün artan nakit ihtiyaçlarına yönelik cazip fırsatlar sunulmaya devam ediyor. SGK ile bankalar arasında yapılan anlaşma sonrasında Türkiye İş Bankası başta olmak üzere birçok banka tarafından yüksek oranlarda nakit promosyon ödemeleri yapılmaya başladı.

Başvurusunu yapan tüm SGK emeklilerinin 3 iş günü içinde hesaplarına bu paralar aktarılacak. Maaş ek nakit desteği arayanlar için tek seferlik yapılacak ödemelerden yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Kasım olarak belirlendi. Bu tarihe kadar başvurularınızı yaparak emekli maaşına ek nakit ödemesinden yararlanabilirsiniz.

EMEKLİLERE 7.500 TL NAKİT ÖDEMESİ YAPILACAK!

Emekliliklere 7.500 TL nakit ödemeler başladı! Başvuranlar 3 iş günü içinde İş Bankası’ndan ödemelerini alacak! - Resim : 1

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma kapsamında 1 Kasım – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında tüm SGK emeklilerine 7.500 TL’ye varan nakit promosyon ödemeleri İş Bankası üzerinden yapılacak. Emekli Sandığı, Bağ Kur ve SSK kapsamında yer alan tüm emekliler maaş taşıma işlemlerini yapmaları halinde nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

Ayrıca emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan vatandaşlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemeden birçok avantajdan da yararlanabilecek. SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyarak bu avantajlardan tüm emeklilerin yararlanması sağlanıyor.

BAŞVURANLAR 3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE YARARLANIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan anlaşma kapsamında 7.500 TL’ye varan promosyon ödemelerinde emekli maaşını almakta olan kişilerin başvurudan itibaren 3 iş günü içinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise ilk maaş ödemesine takiben 3 iş günü içinde hesaplara geçmektedir.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ORANLARI

Türkiye İş Bankası emekli maaş promosyon oranları emekli maaş miktarına göre belirleniyor. Bu kapsamda 3.500 TL’ye kadar maaş alanlar 4.500 TL, 3.500 TL – 7.500 TL arasında olanlar 5.250 TL, 7.500 TL – 10.000 TL arasında olanlar 6.750 TL ve 10.000 TL üzerinde olanlar ise 7.500 TL promosyon alabilecek. 30 Kasım son başvuru tarihi!