Emeklilere 4.000 TL, Emekli Yakınlarına ise 2.500 TL Ödeme Yapılacak! Yapı Kredi Ödemelere Başladı!

Emeklilere ve emekli yakınlarına referans olanlara özel nakit promosyon ödemleri yapılmaya başladı. SGK emekli maaşını taşıyanlar 4.000 TL, yakınlarına ise 2.500 TL’ye kadar ödeme yapılacak! İşte detaylar…

Emeklilere 4.000 TL, Emekli Yakınlarına ise 2.500 TL Ödeme Yapılacak! Yapı Kredi Ödemelere Başladı!

Yapı Kredi Bankası emeklilere özel sunduğu promosyon kampanyasını genişletti. Bu sayede artık emekli yakınına referans olan Yapı Kredi müşterilerine de cazip oranlarda ödemeler yapılacak. Emekli yakınlarını getireneler için referans oldukları her bir kişi için 250 TL ödeme yapılması hedefleniyor. Bu kapsamda toplamda ise 2.500 TL’ye kadar ödeme alınması mümkündür. Emekliler ise SGK emekli maaşlarını taşımaları halinde 4.000 TL’ye kadar ödeme alabilecekler.

SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı Emeklisi Yakınlarına Ödenecek!

Emeklilere 4.000 TL, Emekli Yakınlarına ise 2.500 TL Ödeme Yapılacak! Yapı Kredi Ödemelere Başladı! - Resim : 1

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile bankalar arasında yapılan promosyon anlaşması kapsamında emekli maaşını ilgili bankalara taşıyanlara yüksek oranda nakit ödemesi yapılmaya devam ediyor. 4.000 TL’ye varan emekli promosyon ödemelerinin yanı sıra emekli tanıdıklarını getirenlere özel promosyon ödemeleri de birçok banka tarafından yapılmaya devam ediyor.

Emekli Referans kampanyası kapsamında emekli yakınlarına referans olanlara, emekli maşlarını Yapı Kredi’ye taşımaları halinde 2.500 TL’ye varan ödül kazanma şansı sunuluyor. Emekli yakınlarının yararlanabileceği kampanya kapsamında her bir kişi için 250 TL hediye verilmesi öngörülüyor.

Kampanya Koşulları Neler?

Yapı Kredi Emekli Referans kampanyası kapsamında 4 Nisan – 31 Temmuz 2022 tarihleri arsında kampanyaya katılan ve emekli tanıdıklarını Yapı Kredi’ye getirenler yararlanabilecek. Yapı Kredi Bankası müşterilerinin SGK (SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı) emekli maaşı sahibi bir kişiye referans olarak 250 TL ödül kazanma şansından yararlanabilir. Kampanya kapsamında emelliler 4.000 TL’ye kadar, emekli maaş tutarı ve ek koşullar kapsamında promosyon ödülü kazanabilmektedir. Emekli yakınlarına ise 2.500 TL’ye kadar ödül verilmesi hedeflenmektedir.

Bir müşteri tarafından en fazla 10 kişiye kadar referans olunabilmektedir. Kampanya tarihleri içinde başvurularını yapanlar ve emekli tanıdıklarına referans olanlar ödemelerden yararlanabilecekler. Emekli maaşının Yapı Kredi bankasına taşınmasının ardından emekli yakınları ve maaşını taşıyan emekliler ödül kullanımlarından yararlanabilecekler.