Emekli Yakınını Yapı Kredi’ye Getirene 2.500 TL Nakit Ödül!

Yapı Kredi, referans olup emekli yakınını getirene 2.500 TL’ye kadar nakit ödül veriyor. Emekli maaş müşterileri de nakit promosyon ödemelerini alabiliyor.

Emekli Yakınını Yapı Kredi’ye Getirene 2.500 TL Nakit Ödül!

Emeklilerin gözü kulağı uzun bir süredir emekli maaşlarına uygulanacak olan zamdaydı. 4 Temmuz Pazartesi günü TÜİK, Haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı ve böylece emekli maaşlarında yeni dönem de başladı. Temmuz ayı itibariyle, 2.500 TL olan en düşük emekli aylığı 3.500 TL’ye yükseltildi ve emekli maaşlarındaki artış, bankaların sunduğu emekli nakit promosyon ödemelerine de yansıdı. Emekli maaşını taşıyanlara sunulan nakit promosyon ödemelerinde yeni döneme giren Yapı Kredi, aynı zamanda bu ödemelere ek olarak referans ödemeleri de yapıyor. Yapı Kredi, referans ile gelen emekli müşterileri için 2.500 TL’ye varan promosyon ödül sunuyor.

Emekli Yakınını Getirene 2.500 TL’ye Kadar Ödül

Yapı Kredi, müşterilerinin emekli yakınlarının yararlanabileceği nakit promosyon ödemelerinde 5.500 TL’ye kadar geri ödemesiz nakit veriyor. Emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyanlara, maaş tutarına göre yapılan nakit promosyon ödemeleri 5.500 TL’ye kadar çıkarılırken, maaşını Yapı Kredi’ye taşıyanlara referans olan Yapı Kredi müşterileri de bu kampanya dahilinde 2.500 TL’ye kadar promosyon kazanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi mobil uygulamasını telefonuna indirmesi gerekiyor.

Kampanyadan Kazanmak İçin Ne Yapılmalı?

Yapı Kredi tarafından 31 Temmuz 2022 tarihine kadar sunulan kampanyaya, Yapı Kredi müşterileri bir SGK emeklisine referans olarak katılım sağlayabiliyor. Referans veren Yapı Kredi müşterilerinin, aldıkları referans kodunu Yapı Kredi’ye getirmek istedikleri emekli ile paylaşması gerekiyor. Referans olunan emekli kişi de kendisine gelen kodu, nakit promosyon başvurusu yaptığı sırada banka yetkilisi ile paylaşıyor. Emekli kişinin bu işlemlerle birlikte emekli maaşını taahhüt ile Yapı Kredi’ye taşıması gerekiyor.

Her Emekli İçin 250 TL Ödül

Emekli Yakınını Yapı Kredi’ye Getirene 2.500 TL Nakit Ödül! - Resim : 1

Kampanya dahilinde bir emekli sadece bir kişi tarafından referans olarak gösterilebiliyor ve alınan referans kodu da sadece bir emekli tarafından kullanılabiliyor. Ancak bir Yapı Kredi müşterisi, 10 kişiye kadar referans olabiliyor. Yapı Kredi müşterileri, referans yöntemi ile Yapı Kredi’ye getirdikleri her bir emekli maaş müşterisi için 250 TL ve toplamda 2.500 TL ödül kazanabiliyor. Son 6 ay içinde Yapı Kredi’den emekli maaşı almış olanlar kampanyaya katılamıyor.

Etiketler: yapı kredi, emekli