Emekli promosyonları için devrim niteliğinde kampanya hazırlığı! Banka yöneticisi açıkladı: “Kısa sürede 10 bin TL'ye sonrasında da 15 bin TL'ye çıkacak!”

Emekli promosyonlarının güncellenen ağustos ayı kampanyaları, emekli müşteri sayılarını arttırmak isteyen bankaların arasında ki rekabeti kızıştırdı. Özel bir bankanın yöneticisi, emekli promosyonlarının yeni aylar ile birlikte güncelleneceklerini ve 15 bin TL’ye kadar ulaşacaklarını iddia etti. İşte banka yöneticisinin açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Emekli promosyonları için devrim niteliğinde kampanya hazırlığı! Banka yöneticisi açıkladı: “Kısa sürede 10 bin TL'ye sonrasında da 15 bin TL'ye çıkacak!”

Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan maaş ödemeleri protokolü kapsamında her banka kendi emekli promosyonu kampanyalarını düzenleyerek emekli müşteri sayılarını arttırma hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor. Bu kapsamda birçok özel banka, ağustos ayına girilmesi ile birlikte emekli promosyonu kampanyalarını güncelleyerek, üst limiti 7 bin 500 TL’ye kadar yükseltti. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan bir banka yöneticisi, kampanyaların güncelleneceğini iddia etti.

BANKA YÖNETİCİSİ EMEKLİ PROMOSYONLARINI DEĞERLENDİRDİ!

Paramedya.com isimli haber sitesine konuşan özel bir bankanın yöneticisi, ağustos ayında rekor seviyelere ulaşan emekli promosyonlarını değerlendirdi. İsmi paylaşılmayan yetkili, şu an 7 bin 500 TL’ye kadar varan emekli promosyonu kampanyalarının ilk bakışta oldukça yüksek olarak değerlendirildiğini ancak enflasyon ile kıyaslandığında bu tutarların hiç de yeterli seviyelerde olmadığını ifade etti.

“ÖNCE 10 BİN TL OLACAK!”

Emekli promosyonları için devrim niteliğinde kampanya hazırlığı! Banka yöneticisi açıkladı: “Kısa sürede 10 bin TL'ye sonrasında da 15 bin TL'ye çıkacak!” - Resim : 1

Kamu bankalarının hala 750 TL’lik azami seviyede kalan emekli promosyonu kampanyalarına dikkat çeken banka yöneticisi, özel bankaların yarışına kamu bankalarının da dahil olacağını belirtti. Şirketler ile yapılan maaş taşıma anlaşmaları kapsamında kişi başına 20 bin TL’ye kadar ödeme yapan kamu bankalarının emekli promosyonu kampanyalarında da değişikliğe gideceğini belirten banka yöneticisi, bu durumun kısa zaman içerisinde emekli promosyonlarını 10 bin TL’ye kadar yükselteceğini iddia etti.

“BU TUTARLAR AZ!”

Mevcut emekli promosyonu kampanyalarını değerlendirmeye devam eden banka yöneticisi, bu tutarların enflasyon karşısında yetersiz kaldığını ifade etti. Denizbank’ın 2015 yılında 300 TL’lik promosyon ödemesi yaptığını hatırlatan banka yöneticisi, o dönemin enflasyonu ve yeni enflasyonun kıyaslanması aşamasında 300 TL’nin yaklaşık olarak 15 bin TL’ye tekabül etmesi gerektiğini öne sürdü. Banka yöneticisinin açıklamaları, emekli promosyonu ödemelerinin kısa süre içerisinde 15 bin TL’ye yükseltileceğini düşündürdü.

Etiketler: emekli promosyon