Emekli olmak yetiyor, Denizbank’a başvuranın hesabına anında 5.000 TL geçiyor! Acele edin, son gün belli oldu!

Emeklilere ödenen promosyonlarda 2022 yılının son kampanyaları tek tek açıklanmaya başlandı. Promosyon kampanyasını açıklayan Denizbank, promosyon ödemelerinde 5.000 TL’yi bulan rakamlar vaat etti.

Emekli olmak yetiyor, Denizbank’a başvuranın hesabına anında 5.000 TL geçiyor! Acele edin, son gün belli oldu!

Her sene olduğu gibi bu sene de en çok talep gören bankacılık hizmetlerinden biri emeklilere ödenen promosyonlar oldu. Özellikle temmuz ayında emeklilere gelen ara zam ile birlikte bir promosyon yarışına giren bankalar, kampanyalarını arka arkaya duyurmaya başladı. Ekim ayında bankalar ile bir kez daha masaya oturan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ise, emekli promosyonlarında taban ödeme artışına gitti.

SGK ile bankaların anlaşması sonucunda uzatılan emekli promosyon ödemelerinde yeni maaş baremleri ve taban ödeme seviyeleri ortaya çıktı. 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak olan bu tutarların 2023 yılında da geçerliliğini koruyacağı öğrenildi. Bunun ardından kampanyalarını tek tek duyurmaya başlamış olan bankalar arasına Denizbank da eklendi. Promosyonlarında artışa giden Denizbank, emekli promosyonu ödeme şartlarını açıkladı.

DENİZBANK’TA EMEKLİ PROMOSYONU 5.000 TL’Yİ BULDU

SGK ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında emekli promosyonunda artışa giden Denizbank, mobil bankacılık ile internet bankacılığının yanı sıra e-Devlet üzerinden ya da iletişim merkezi ve şubelerinden maaşlarını üç yıl boyunca bankasından almaya söz veren ve ardından 1 otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilerin promosyonlardan yararlanabileceğini duyurdu. Bunun ardından Denizbank, güncel promosyon tutarlarını da açıkladı.

Denizbank’ın açıkladığı güncel promosyon tutarlarına göre, emekli aylığı 3.500 TL’ye kadar olan vatandaşların 3.000 TL; emekli aylığı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan vatandaşların 3.500 TL; emekli aylığı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan vatandaşların 4.500 TL; emekli aylığı 10.000 TL ve üzerinde olan vatandaşların ise 5.000 TL banka promosyonundan yararlanabileceği öğrenildi. Öte yandan Denizbank, kampanyanın geçerlilik süresine ilişkin de bilgi verdi.

DENİZBANK’TA PROMOSYON KAMPANYASININ SON TARİHİ BELLİ OLDU

Emekli olmak yetiyor, Denizbank’a başvuranın hesabına anında 5.000 TL geçiyor! Acele edin, son gün belli oldu! - Resim : 1

Promosyon kampanyasını 1 Kasım 2022 tarihinde başlatan Denizbank, kampanyasının 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edeceğini açıkladı. Promosyon bedelini peşin olarak müşterilerine yatıracağını bildiren Denizbank, otomatik fatura ödeme talimatının şartlarına ilişkin de bilgi verdi.

Fatura talimatının 3 yıl taahhüt süresinde iptal edilmesi veya 3 ay üstü üste otomatik ödenmemesi durumda kıstalyevme hesabı yapılarak kalan süre promosyon ceza tutarının müşterisinden tahsil edileceğini hatırlatan Denizbank, 18 yaşının altında emekli maaşı alanlara da seslendi. Başka bir deyişle yetim maaşı alan müşterilerinin tamamına promosyon ödenmeyeceğini hatırlatan Denizbank, sadece anne veya babasının velayetinde bulunmayanların promosyonlardan yararlanabileceğini belirtti.